25. elokuuta 2013

Hetkiä


Satunnaisia kuvia viime viikon varrelta...


Ekat kukat uudessa asunnossa, neilikat jotka on pysyneet hyvinä jo viikon.


All you need is love. Kiteyttää sen mikä elämässä on oikeasti tärkeää - rakkaus. Vaaleanharmaat Selectedin housut on olleet käytössä paljon. Ihana materiaali, hyvä malli ja mahtava väri. Kuvassa myös Kokkolan kämpän portaat, joita tallustelin eilen viimeisiä kertoja.


Ne portaat.

Ois:n laukku, joka on saanut tosi paljon käyttökertoja, vaikka alunperin silloin keväällä olikin aika heräteostos.Superi välipala. Aikuismaista lempi-limppariani, ja täytetty croissant. Täytteenä katkarapu- creme bonjouria, salaattia ja paprikaa. Niin hyvää että olisin voinut syödä toisenkin samanlaisen.


Viikonloppu kiisi ohi, ja taas on edessä viikko yksineloa. Kahden viikon kokemuksella voin sanoa että näköjään sunnuntait on pahimpia, on kurjaa kun toinen lähtee ja itse jää yksin. Silloin myös edessä oleva viikko tuntuu vielä niin pitkältä, ja yksinolo niin kurjalta. Loppupeleissä viikko menee kuitenkin nopeasti, varsinkin kun järjestää itselleen kaikenlaista kivaa puuhaa. :)

Mukavaa viikkoa!


10 kommenttia:

 1. Niin kauniit neilikat! Ei ookaan vissiin tullut ikinä kysyttyä että millä rungolla ja putkella kuvaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Canon EOS 600D on kamera, ja objektiivi on Canon EF-S 18-55mm. Ihan perus siis molemmat, en edes omista vielä muita objektiiveja, kun kamerakin on ollut meillä vasta puolisen vuotta. :)

   Poista
 2. Täällä kohta kahdeksan vuoden kokemuksella voi sanoa, että sunnuntait on pahimpia, jos toinen puoliska on jossain muualla töissä. Meillä sunnuntait on sitten ihan triplakurjia, kun meitä jää tänne kolme mököttämään yksinäisyyttä. Tai siis minä huokailemaan ja lapset kiukuttelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, kahdeksan vuoden. :O Eihän meillä oo hätäpäivää, meillä tää on vaan väliaikaisratkaisu, joka toivottavasti ei kestä kuin jonkun kuukauden. :) On varmasti rankkaa olla noin pitkään viikot erillään, ja varsinkin kun on lapsiakin.

   Poista
 3. Kivoja kuvia, tykkään tosta laukusta. Voi vitsi, tuli ihan nälkä tosta croissantista, pitääpä mennä syömään jotakin. ;) Koita jaksaa, kyllä ne viikot menee nopeesti. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri. :) Joo varmasti menee, alkuun on vaan vähän totuttelua! :)

   Poista
 4. Yleensä se ajatus edessä olevasta pitkästä viikosta ja yksinolosta on sunnuntaina ajatuksena pahempi, mitä se sitten todellisuudessa onkaan, kun viikko pyörähtää käyntiin! :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noinpa juuri se on. :) Viikko menee loppupeleissä paljon nopeammin ja mukavammin kuin sunnuntaina tuntuu, pahinta on juuri se ajatus yksinäisestä viikosta sunnuntaina kun koko viikko on vielä edessä. :) Näin tiistaina jo tuntuu et eihän täs oo enää ku pari päivää niin on taas viikonloppu. :D
   Kiitti!

   Poista