12. elokuuta 2013

Lambretta


Budapestin reissu on nyt takana, oli niiiin ihana loma, ja rentoutuminen tuli kyllä tarpeeseen. Tänään olin myös ekaa päivää uudessa työpaikassani (menin muuten aamulla suoraan lentokentältä töihin, käyhän se niinkin!), ja mukavalta tuntui sekin. :) Reissuun ja muihin juttuihin palailen tarkemmin, kunhan pääni toimii paremmin, viime yön ruhtinaalliset kolmen tunnin yöunet+siihen päälle lento ja työpäivä veivät kyllä veronsa... :D Taidan mennä yöunille tänään aika aikaisin!

 Kuvat: Lambretta


Eilen illalla paluumatkalla Budapestin lentokentän taxfreessä huomioni kiinnittyi niin ihaniin kelloihin, että piti tulla vielä vähän niitä googlailemaan, kun en kuitenkaan raaskinut sellaista omakseni ostaa. Lambrettan kellot hehkuivat ihanissa väreissä, ja ihastuttivat mut yksinkertaisella muotoilullaan. Ihania! Budapestissa tuollaisesta kellosta olisi saanut maksaa kuutisen kymppiä, eihän se kamalan kallis hinta ole, mutta tähän saumaan en raaskinut kuitenkaan ostaa. Houkuttelemaan kyllä jäi....
Mun lemppareita ovat ehkä raitainen ja valkoinen sekä turkoosi. Ihastuttaako Lambrettat teitä?


2 kommenttia:

  1. Ei suuremmin malli miellytä, mutta kuitenkin tuo ruskea jotenkin näyttää nätille minusta!:) kyllä sun postausta on odotettu ku joka ikinen päivä käyny useasti kattoo ja samalla muistanu, että hei oot edelleenki siellä reissussa:D siitä on tullut niin tapa!:) miltä se oulu tuntuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva kuulla, että joku odottaa postauksia! :D Nyt niitä pitäisi pikkuhiljaa alkaa päivittymäänkin taas vähän normaalimpaan tahtiin, kun tämä omakin elämä päivittyy ensin vähän normaalimpiin uomiin... :D Ouluun en ole ehtinyt vielä tutustua kuin työpaikan puolesta, en muista olenko ehtinyt blogissa vielä mainitakaan et muutettiinkin Kempeleeseen kun täältä löytyi mukava asunto. Ja vaikka Kempele oli mulle ennestään ihan tuntematon, niin täähän onkin ihan mukavan tuntuinen paikka, eiköhän tässä pikkuhiljaa tänne kotiudu. :) Mehän on ehditty olla uudessa asunnossa vasta viisi yötä, mutta kummasti tämä tuntuu jo kodilta. Ja hyvä niin. :)

      Poista