6. elokuuta 2013

Purkamista ja pakkaamista

Moikka!

Lupailin, ettei muuton vuoksi tule taukoa postailuun, mutta kappas vaan kun tulikin. :D Päivät on olleet aika pitkiä ja muuttohommat on vienyt kaikki mehut, eikä kyllä tietokonettakaan ole ehditty kytkeä käyttöön. Nettiä on käytetty vain tabletilla, eikä postauksen kirjoittelu oo tällä ihan herkkua, puhumattakaan siitä että mitään kuvia en pysty tällä lisäilemään... Tulin nyt kuitenkin moikkaamaan, että hengissä ollaan. :)

Kyllä muuttaminen vaan on kovaa hommaa, varsinkin kun muuttomatkaa asunnosta toiseen on 200 km... Onneksi meillä oli ihan paras muuttoporukka, homma toimi ja vauhdilla tuli valmista!

Nyt elellään laatikkokasojen keskellä, ja puretaan matkalaukkuja voidaksemme pakata ne taas uudelleen. Aamulla nimittäin lähdetään reissuun, ensin yhdeksi yöksi Timon siskolle Vantaalle ja sitten pitkäksi viikonlopuksi Budapestiin Unkariin.


Kuva: www.budapest.com 

Nyt saa siis vielä antaa viime hetken Budapest- vinkkejä! Ei olla tehty mitään tarkkoja päiväsuunnitelmia, lähinnä vähän tutkailtu paikkoja valmiiksi, katsotaan sitten fiiliksen mukaan mitä tehdään minäkin päivänä. Ennustukset näyttäisi lämpöasteita lähemmäs neljääkymmentä, joten voi olla että maataan jossain kylpylässä vähän enemmänkin...

Tässä on nyt melkoinen viikko meneillään, kun kymmenen päivän sisään ehditään muuttaa, olla viisi yötä reissussa ja minä aloitan vielä uudessa työpaikassakin. Nyt eletään tuon kymmenen päivän neljättä päivää, ja tosiaan uuteen työpaikkaan menen ensi maanantaina suoraan lentokentältä. :D Hienosti aikataulutettu, eipä ainakaan ehdi liikaa mitään jännittelemään!

Toisaalta kauhistuttaa et tää reissu tulee nyt niiiin huonoon saumaan, mutta toisaalta, loma tekee kyllä todella hyvää. Ehtii niitä laatikoita purkaa sit myöhemminkin. :)

Sitä siis vaan, että voi olla vähän hiljaista täällä blogin puolella tämän loppuviikon... Postauksia löytyisi lähes valmiina luonnoksista kirjoitettuina, mutta koska niistä puuttuu kuvat, ja kuvat on pöytäkoneella jota ei enää ehditä ennen reissua kytkeä paikoilleen ja päälle, niin postailen sitten reissun jälkeen. :)

Lämpimältä näyttäisi Budapestin säät, joten aika kevyeksi vaatetuksen osalta saa laukun kyllä pakata... :) Toivottavasti täällä Suomessakin lämpö hellii!


2 kommenttia:

  1. Budapest on kyllä kaunis kaupunki! Sinne kukkulalle kannattaa kavuta, jos vain ei liian kuuma ole moiseen urheiluun (muutama porras :D) ja pääkaduilta kannattaa poiketa vähän sivummalle tekemään löytöjä. Bongattiin sieltä pari korttelia pääkadulta sivuun yks ihana nuorten unkarilaisten suunnittelijoiden design-puoti/kahvila/taidegalleria. Suosittelen siis tahallista eksymistä: kartta kassiin ja antaa mennä vaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kukkulalle aateltiinkin mennä ehdottomasti, ja noin me muuten yleensäkin liikutaan ulkomailla, että kävellään vaan johonkin suuntaan, aina löytyy jotain katsottavaa ja ihmeteltävää. :)

      Poista