12. syyskuuta 2013

Meikkilöytöjä & herätyskellohermostumisia


Joskus alekorista eurolla napatut tuotteet osoittautuu ihan loistaviksi ostoksiksi, joista tulee loppupeleissä jopa luottotuotteita. Kesällä jollain ruokatunnilla tein taas kerran pikapiipahduksen naapurikauppaan, Sokos Emotioniin, kun työpaikalla kiiri huhu että siellä on hyvät alet. :D Meillä kyllä kiiri aina hyvin tiedot siitä missä on mitäkin alennuksessa, ja sit rampattiin vuoronperään kaikki hakemassa niitä samoja juttuja omilla ruokatunneillamme. :D Sillä kertaa olikin suuret määrät We care icon:in tuotteita euron ja kahden euron kopissa, ja itselleni nappasin yhden huulikiillon sekä pari luomiväriä.


Huulikiillosta ei tullut näköjään näpsäistyä erikseen kuvaa, mutta noita We care icon:in kiiltoja oon käyttänyt jo pari loppuun, joten tykkään kyllä kovasti! Tätä mulla oli itseasiassa häissäkin, kun en halunnut huulipunaa. :)

Luomivärit kustansi tosiaan vain euron kipale, joten ostin sekä pronssisen että hopeisena kimaltavan. Nuo näyttää napeissa tosi kimaltavilta ja tosi tummilta, mutta silmissä efekti ei ole noin raju. Oon käyttänyt molempia itseasiassa paljon ihan arkena, pigmenttiä on sopivasti eikä kimallettakaan ole liikaa, kunhan sutii väriä luomilleen maltillisesti. ;) Noilla siis kyllä saa juhlavan ja tummankin meikin aikaan, kun yhdistää alle esimerkiksi mattaisempaa ja tummempaa väriä, mutta yksinään ne käy hyvin arkeenkin.

Tykkään noista napeista myös siksi, että niitä on näppärä pitää mukana jos meikkiä tarvitsee korjailla päivän mittaan. Pieniä ja käteviä, niistä on yllättävän moneksi. :)




Ja kaikkihan varmaan tietää, ettei alennusmyynneistä ikinä pääse ostamatta myös jotain normaalihintaista. ;) Niinpä silläkin reissulla silmä osui Mavalan kesäväreihin kynsilakkahyllyllä, ja kassalle lähti matkaan herkullinen jadenvihreä lakka. Tuota tuli käytettyä kesällä aika paljon, ja on se viihtynyt kynsissä näin syksymmälläkin. Oon vuosikaudet lakannut kynteni oikeastaan vain erilaisilla punaisen ja nuden sävyillä, kunnes viime keväänä aloin löytää uudestaan muunkin värisiä lakkoja... Sen jälkeen kynsistä onkin löytynyt tämän vihreän lisäksi usein myös minttuista lakkaa, ja nyt syksyksi haluaisin tumman harmaata... :)


Nyt meen virittämään mun uuden kelloradion toimintaan. Josko saisin nukkua kokonaisen yön ensi yönä, ilman tällä viikolla perinteeksi muodostunutta aamuneljän väliherätystä kellon pirinällä. En oo moneen vuoteen käyttänyt muuta herätyskelloa kuin kännykkää, mutta koska armas lumiani kääntää välillä kelloa itsestään (vaikka olen vaihtanut asetuksista automaattisen ajanmäärityksenkin pois päältä! Ei auta!), ja teki sen taas sunnuntaiaamuna, niin mulla meni hermot. Niinpä marssin maanantaina heti töiden jälkeen herätyskello-ostoksille. Ostin sellainen kympin peruskellon, mikä oli näköjään suuri virhe. Testatessa illalla kello toimi moitteettomasti, mutta yöllä se tarjosikin sitten yllärin aloittamalla herätyspirinän aamuneljältä, sen sijaan että olisi soinut puoli seitsemältä johon herätyksen asetin. Torkutin, ihmettelin väsymystäni, mutta viimein vääntäydyin ylös ja ryömin suihkua kohti. Onneksi katsahdin matkalla olohuoneen kelloa, ja tajusin kömpiä takaisin sänkyyn kun näin kellon olevan vasta vähän yli neljä. Sama toistui taas viime yönä, ja mulla paloi pinna siinä määrin, että tänään kävin taas herätyskello-ostoksilla. :D

En halunnut enää tuhlata toiseen yhtä huonoon kelloon, joten päätin että nyt ostan digitaalisen herätyskellon. Clas Ohlsonilla olisi ollut hieno digitaalinen kello, mutta aloin epäröidä liiketunnistimella toimivuuden käytettävyyttä. Onko kellään tuosta kokemusta? Tykästyin tuon yksinkertaisen tyylikkääseen ulkomuotoon niin että harkitsin tuota kyllä vahvasti, mutta lopulta ostin vähän halvemman ja sellaisen perusmallisen kelloradion. Tuo valkoinen vaan jäi kyllä kaivelemaan... Saapa nähdä pääsenkö siitä yli vai täytyykö käydä vielä liikkeessä testaamassa.. :)

Tulipa varsinainen sillisalaattipostaus. :D Taitaa katkonaiset yöunet pätkiä ajatustakin. Taidanpa kohta painua tästä yöunille ja uutta herätyskelloa testaamaan! ;)


4 kommenttia:

  1. Vai on Lumialla tuollainenkin ominaisuus, hyvä tietää! Pitänee ottaa vanha kunnon räminäkello käyttöön ihan vain varmuuden vuoksi :) Ja tuo Clas Ohlsonin kello näyttää tosi kivalta, pitääkin käydä vähän testailemassa sitä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en tiedä koskeeko kaikkia malleja vai oliko se vika vaan näissä ekoissa malleissa, mutta vaihtaa siis aikavyöhykettä. En siis itse ainakaan uskalla luottaa enää pelkästään sen herätykseen. :)
      Joo eikö näytäkin! Harvinaisen kivannäköinen digikello mun mielestä.

      Poista
  2. Voi harmi tuo sun herätyskello, toivottavasti uudempi toimii paremmin. ;) Mullakin on tuo Mavalan Bamako -lakka, se on kyllä aivan ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin yhden yön koekäytön perusteella toimii paremmin, soi vasta silloin kuin pitikin. :D Tosin eipä sekään mennyt niinkuin strömsössä, oma vikani kylläkin, mutta olin sössinyt herätyksen niin että herätysäänenä toimii radio, enkä tietenkään ollut hakenut illalla siihen mitään radiokanavia valmiiksi... :D Eli herätysääni oli epämäärinen kohina! Mutta täytyy sanoa että sekin toimi, ja olipahan ainakin äänenä pehmeämpi kuin joku piipitys olisi ollut. :P Ai mikäkö vähän häslä? :D

      Poista