30. syyskuuta 2013

Spa Wisdom Africa


Oon löytänyt talvijalkojeni pelastajan. Naisen varmaan kuuluisi pitää yllä illuusiota siitä, että jalatkin on aina viehättävät ja silkin siloiset, ja ihan luonnostaan. Mutta nyt tunnustan, että mun kantapääni on kuivat korput ilman rasvaamista, ja usein myös rasvaamisesta huolimatta. Tai on olleet, ennenkuin löysin oikeat voiteet.


Oon kyllä yrittänyt aina rasvata jalkojani huolellisesti, koska tiedän että kantapääni kuivuvat tosi herkästi. Oon myös raspannut niitä välillä tiuhaankin, vaikka tiedänkin, että raspaaminen saattaa lisätä ihon kuivumista. Mutta kun on vaan pakko, että jaloista saa siedettävän näköiset ja tuntuiset. Kesällä kantapäät ja jalat muutenkin on ollut hyvässä kunnossa, mutta tänä syksynä ajattelin lähteä kuivien kantapäiden vastaiseen taistoon jo hyvissä ajoin, ennenkuin talvi taas pääsee tekemään tuhojaan.

Mun ongelma jalkarasvojen suhteen on usein ollut niiden vahva tuoksu. Joka paikassa myydään vain piparmintulla ja mentholilla tuoksutettuja jalkarasvoja, joiden hajut ovat todella voimakkaita.

Body shopissa törmäsin tähän Spa Wisdom Africa -rasvaan, joka soveltuu sekä käsille että jaloille, ja tuoksuu ihanalle. Ei liian voimakkaalle, vaan sellaiselle ylelliselle.

Tuota oon nyt lotrannut jaloilleni joka ilta, ja pehmeältä tuntuu! Talvi ja pakkaset varmaan kertoo sitten lopullisen tuloksen, että toimiiko tämä oikeasti riittävän hyvin, mutta ainakin nyt oon todella ihastunut tähän. Ja pakko myöntää, että ihastuin myös tuohon ihanaan lasiseen purkkiin, tuo on niin kaunis että saa olla esilläkin.

Samoihin kuviin pääsi uusi persikan tuoksuinen vartalovoidekin. Haistelin tuota pari iltaa rasvaillessani, ja hoksasin sitten mikä tuosta tuoksusta tulee mieleen, persikkaiset haribon karkit. No, persikka kuin persikka. :) Ja muhun näköjään iskee aina karkkituoksut. :D


Mielelläni kuulisin nyt teidänkin lemppareista ja luottotuotteista? Varsinkin hyviä jalkarasvoja saa vinkkailla, jos lukijoista lyötyy muitakin kuivajalkoja? :D


6 kommenttia:

 1. Toi on varmaankin hyvän tuoksuinen ja aivan yli söpö purkki, pitääpä käydä tuoksuttelemassa Body Shopissa. :) Mulla kantapäät ei kuivu kovinkaan paljoa talvella, enkä jaksa niitä rasvatakkaan, mutta Body Shopin vadelma vartalovoi tuoksuu ihanalta ja sekin on karkkimaisen tuoksuinen. Tuota Honeymania sarjaakin haluisin kokeilla. ;;))
  Paljonko tuo Spa Wisdom maksoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta oli jotain parinkympin tietämillä. :) Tuo uusi honeymania-sarja (tai ainakin vartalovoi jota testasin) on mun makuun turhan vahva ja hunajainen, mutta yleensä joo Body Shopilla on ihanat tuoksut. :)

   Poista
 2. Tää CCS jalkavoide on NIIN hyvää! Yhden kerran jälkeen jalat jo tosi pehmeät. Vastaavaa ei ole kyllä tullut vastaan. Tuoksu on tosin aika jalkavoidemainen mutta itseäni ei häiritse, vaikka aika herkkä tuoksuille olenkin.

  http://www.yliopistonapteekki.fi/fi/apteekkipalvelut/tuotteet/pages/product.aspx?catalog=yasalescatalog&productid=1113869(yabasecatalog)&category=jalatkadetjanivelvaivat(yasalescatalog)/jalkavoiteet(yasalescatalog)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! :) Täytyypä pitää mielessä, jos tarvitsen tuhdinpaa jalkarasvaa.

   Poista
 3. Kiitos jalkarasvavinkistä! Purkki on todella ihana :)

  Mulla on nyt käytössä äitin suosittelema Tummeli, joka on kyllä koostumukseltaan hyvää ja ihanaa, mutta purkki on kyllä aivan kamalan ruma. Ehkä sille pitäis neuloa tai virkata joku suojus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on joskus ollut tuota Tummelia, ja olihan se hyvää. :D En vaan kestä sen rumaa tuubia ja epäkivaa hajua. :D Mutta tuossahan olis ideaa, päällystää se jotenkin! Kankaastakin olis helppo ommella jokin suojus sille?

   Poista