5. lokakuuta 2013

Sisustusviikonloppu


Aamupalat naamaan, ja auton nokka kohti Haaparantaa ja Ikeaa. Siinä meidän tän aamun suunnitelma.

Aamupalaksi puuroa, appelsiinimehua sekä omena, että jaksetaan.
Ollaan eilinen ilta käännetty kämppää ympäri ja laitettu järjestys uusiksi. Nyt alkaa ehkä huonekalut olla niillä paikoillaan joille ne jääkin, ja kokonaisuus alkaa hahmottua. Ikeasta olis tarkoitus hakea ainakin tietokonepöytä sekä kirjahylly, todennäköisesti mukaan tarttuu paljon muutakin. :D Yöpöydätkin tarvittaisiin, koska meidän vanhat yöpöydät ei mahdukaan täällä makkarissa sängyn kanssa rinnakkain, mutta ainakaan Ikean nettisivuilla ei kyllä ollut oikein potentiaalisia yöpöytiä tarjolla.

Jokatapauksessa ihanaa saada vihdoin puuttuvat huonekalut hankittua, että saadaan viimeisetkin laatikot purettua. Mua alkaa jo risoa nuo viimeiset laatikkopinot, joissa odottelee tietokonepöydän, mun askartelupöydän ja kirjahyllyn tavarat. Mehän Kokkolasta lähtiessä myytiin pois kirjahylly ja tietokonepöytä, joten mun askartelupöytä on täällä asunnossa tähän asti palvellut tietokonepöytänä. Ihana saada vihdoin purettua loputkin tavarat oikeille paikoilleen, ja saada koti näyttämään kodilta.

Ja koska tämä päivä menee Ikeassa, on huomisenkin ohjelma jo selvillä; kokoamista ja ruuvailua. :D

Mitäs teillä on suunnitelmissa viikonlopulle? :) 


2 kommenttia:

 1. Toivottavasti saitte ostettua mitä pitikin.
  Meillä on ollut kiva viikonloppu. Perjantaina ulkoilua poikien kanssa (tytöt viettivät aikaa mummulla ja papalla serkkutyttöjen kanssa ) lauantaina ekaluokkalainen meni synttäreille ja minä ja esikoinen käytiin pitkällä kvelyllä.
  tänään vasta jännä päivä onkin! Meille tulee hauvavauva. <3
  miinuksena ekaluokkalaiselle eilen illalla noussut kuume.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatiin kyllä, eteinen on nyt täynnä pahvilaatikoita koottavaksi. :D Mutta oli tosi kiva reissu! Voi kun kuulostaa kivalta teidän viikonloppu! Ja onnea hauvavauvasta, varmasti lapsetkin odottaa innoissaan. :)

   Poista