26. lokakuuta 2013

Arvottu!


Blogisynttäri- arvonta on viimein suoritettu. :D

Arvontapalkinto lähtee Riitalle, joka osallistui arvontaan seuraavalla kommentilla: 

"Onnittelut vuosipäivän johdosta :) Lähitulevaisuudest lukisin mieluusti sulta vinkkejä tee se itse - joululahjoiksi tai lahjoiksi yleensä ! Sulta löytyis varmaan niiden suhteen meille monille apua ♥"

Onnea Riitta! :) Kirjoititte niin ihania kommentteja arvontapostaukseen, että olen ihan liikkis. Hyviä postausehdotuksiakin tuli paljon, kiitos niistä! :)

Mua huojensi erityisesti se, että blogini sillisalaattiudesta tunnuttiin tykkäävän. :D Hyvä juttu, voin taata että sitä on luvassa jatkossakin!

Toiveina teillä oli erityisesti kaikki käsityö-, askartelu- ja diy-jutut sekä sisustuspostaukset. Toivottiin myös ostosvinkkejä, inspiraatiokuvakollaaseja, leivonta- ja ruokaohjeita, jouluaskartelu- ja koristeluvinkkejä, juttuja AICA designista, postausta keskeneräisistä käsitöistä, postausta vanhoista käsitöistäni lapsuudesta sekä kehittymisestäni käsitöissä vuosien varrella. Halusitte myös lukea enemmän pohdintojani ja syvällisempiä mietteitäni, mutta myös noita blogistani jo hyvinkin tuttuja arjen pienten kauniiden hetkien kuvailua. Toivoitte postauksia myös ihan arjestani, sekä Päiväni kuvina-postausta, lisää kuvia, lempivaatteideni esittelyä sekä muita vaatejuttuja.

Monenlaisia toiveita tuli, täytyy alkaa niitä pikkuhiljaa toteutella... :)

Mietitte jo varmaan, että kuka sen bonuspalkinnon sitten lopulta voitti....

Hyviä ehdotuksia tuli niin monta, että mulla oli vaikeuksia päättää voittaja. Manasin jo itseni maanrakoon, kun asetin itseni tuohon tilanteeseen, jossa täytyisi valita... :D Lopulta sain kuitenkin valinnan tehtyä, ja bonuspalkinto lähtee Repsulle! Repsu kommentoi postaukseen seuraavasti: 

"Onnea neljävee! Bloggerin kautta olen lukenut jo kauan. Käsityöjutut on mun suosikkeja, voisit vaikka tehdä jonkun koosteen mitä oot saanu aikaan joskus lapsuudessa ja miten oot kehittyny tässä vuosien aikana :)"


Oon aiemmin jo aikonutkin tehdä tuollaisen koosteen lapsuuden käsitöistä, mutta oon unohtanut kaivella vanhempieni luona vanhoja käsitöitäni esiin. Nyt aion sen tehdä! Viimeistään jouluna voisin kaivella vähän vinttiä, jospa sieltä muutama vanha helmi löytyisi... ;) Lisäksi Repsun ehdotus vuosien varrella käsitöissä kehittymisestä on mielestäni hyvä, ja aion siihenkin tarttua. Pohjalta sitä on itsekin aloittanut, ja voin sanoa että kehitystä on kyllä tapahtunut... :P 


Riitta ja Repsu, laittakaahan siis yhteystietojanne tulemaan, niin saan palkinnot postiin! :) Onnea molemmille voittajille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti