28. lokakuuta 2013

Maanantain suosikit



Päivän parhaat ostokset



Kaksi uutta paitaa H&M:ltä. Alempi sinivalkoraitainen on trikoopaita jossa on huppu, ja ylempi on ihanan pehmoinen simppeli, suora neulepaita harmaan sävyissä, kirkkailla paljeteilla viimeisteltynä. Niin ihanan pehmeä, etten olisi halunnut enää riisua sitä, kun sen sovituskopissa ylleni puin. Täydellinen lämpöinen turvapaita huomiseen myrskysäähän. <3


 Päivän paras yllätys


Lempipipo, jonka luulin jo menettäneeni lopullisesti, löytyi! Kuraisena ja märkänä pihan roskakatoksen portailta viiden päivän karkureissun jälkeen, mutta löytyi! Ja siitä tuli taas entistä ehompi hellävaraisen villapesun jälkeen. Pipo on Jackpotin pari vuotta vanha pipo, joka on villaa ja angoraa, ja superpehmeä, superohut ja samalla superlämmin. En tiedä mistä pipo siihen portaille ilmaantui, olin nimittäin pihan jo nuohonnut etsinnöissä läpi muutamaan kertaan aiemmin, mutta siihen se nyt kuitenkin oli ilmestynyt. Hyvä niin!


Päivän paras tuunaus


Eikä liity käsitöihin tälläkertaa, sillä nyt tuunattiin pakastepitsaa. Mähän en juurikaan pitsasta välitä, syön sitä slaissin korkeintaan pari kertaa vuodessa (ja kyllä se silloin kuitenkin hyvältä maistuu! Ei vaan tulisi ikinä mieleeni tilata itse pitsaa, tai yrittää syödä edes puolikasta pitsaa yksin.), mutta nyt paistettiin tuunattua pakastepitsaa. Yksinkertaisesti siis lisättiin vain täytteitä, ja tuli kyllä hyvää.


Päivän paras sisustusjuttu


Tässä vois olla myös vessan hylly, joka ruuvattiin eilen seinään. Nyt tässä kuitenkin on ledipallovalaisin, joka pääsi roikkumaan verhotangosta. Postailen tästä lisää kuvia myöhemmin! Se on ihana!


Päivän paras herkku

Tässä tulee näköjään samaan postaukseen jo toinen "Mä en yleensä välitä yhtään/en yleensä ikinä syö..." -juttu, mutta en siis tykkää valkosuklaasta. Silti ostin sitä tänään. Teki mieli maistaa tuota Fazerin uutta suklaata, kun niin moni on sitä kehunut. Ostin kuitenkin vain yhden patukan jaettavaksi, kun pelkäsin ettei kuitenkaan tykätä. Mutta oli kyllä harvinaisen hyvää noin valkosuklaiseksi! Ihanan rapsakat marjat seassa, ja tummasuklainen pohja, nams. Oli hyvää, mutta sen verran makeaa, että puolikas patukka riitti mainiosti.

Tänään oli hyvä päivä. Toivottavasti huomennakin on, myrskystä huolimatta!

6 kommenttia:

  1. Tää oli siitä paha postaus, että nyt mun tekee mieli sekä suklaata että pitsaa :D

    VastaaPoista
  2. Ihania juttuja! Tuo pallovalaisin, ihana! odotan innolla juttua siitä (mistä saatu jne), olen tuollaisesta haaveillut <3

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia, minullakin on aika samanlaiset lempparit. :)

    VastaaPoista