17. lokakuuta 2013

"Soft kitty, warm kitty"


Terkut täältä sairastuvalta! Oon joutunut olemaan tämän päivän kotona levähtämässä flunssan takia, ja päivä onkin mennyt aika hyvin talteen nukkuessa. Eilinen ja toissapäivä menikin töissä kuvausreissulla Hailuodon maastossa, pitkiä ja raskaitakin päiviä varsinkin kun olo oli kuumeinen ja flunssainen, mutta oon tosi tyytyväinen että jaksoin flunssasta huolimatta olla mukana. Niin antoisa ja hauska reissu. Yövyttiin ihan luksusoloissa mökissä ja oltiin niin hyvissä eväissä koko reissu, et ei voi kyllä mistään valittaa. Tuollaisissa työpäivissä ihan parasta on mahtava työporukka, se, että pitkistä päivistä, tiiviistä aikataulusta, kylmästä, viimasta ja vaikka mistä huolimatta koko ajan yllä on hyvä henki ja huumori kukkii.

Tuo Hailuoto on kyllä mahtava paikka, siellä on niin monenlaista maastoa ja maisemaa, että välillä on vaikea uskoa että ollaan saaressa. Hieno reissu oli taas, seuraavaa odotellessa. Lumisadettakin päästiin todistamaan siellä jo tiistaina, mutta täällä Kempeleessä ensilumi satoi viime yönä. Eihän tuota vielä paljoa ole, mutta kyllä vaan on heti valoisampi maisema. Mun puolesta saisi vaikka lumi jo pysyä maassa! En kaipaa yhtään loskakelejä tai räntäsateita, vaan ottaisin sateet ihan mielelläni lumena.


Flunssaa on nujerrettu täällä useilla kupillisissa teetä ja hunajaa, ja kyllä vaan vanha kansa tietää, sillä hunaja oikeasti auttaa. Hailuodossa miehet pulahti illalla uimaankin, ja veikkailivat että munkin flussa olisi jäänyt hyiseen veteen, mutta sitä en tohtinut kokeilla. Mennään nyt näillä perinteisemmillä keinoilla; särkylääkkeillä, teellä, kotimehulla, vitamiineilla ja levolla. :)

Kuka muuten tunnisti mistä otsikko on? Sehän on The Big Bang Theory:stä, laulu jota Sheldonille pitää laulaa aina kun Sheldon on kipeänä. :)Ps. Kivasti on tullut osallistumisia arvontaan, mutta jos et ole vielä osallistunut niin huomiseen asti vielä ehtii mukaan! :) Muistakaahan, että arvontaan osallistuakseen täytyy nakata postausehdotus kehiin, muutamilta tämä on jo unohtunut... Hyviä ehdotuksia on tullut paljon, alan toteutella niitä pikkuhiljaa! :)

12 kommenttia:

 1. Bongasin otsikon Inspirationista ja siitä lähtien oon sitä hoilannut mielessäni! :') Luulen, että tulee laulettua koko loppuilta. The Big Bang Theory on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo jää kyllä soimaan päähän. Mäkin oon sitä hyräillyt pitkin iltaa. :D Ja The Big Bang Theory on ihan huippu, uppoaa ainakin meihin insinööreihin ihan täysillä! :D

   Poista
  2. Uppoaa myös näin insinöörin vaimoon ihan täysillä! :D

   Poista
 2. Piti tulla kirjoittaan, että paras otsikko ikinä :D Ja yks parhaista sarjoista, vaikka ennakkoluulot olivatkin valtavat, kun kaverit sitä joskus kehuivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kiitti! :D Joo tuo on yks ehdottomasti parhaista sarjoista, takuuvarma naurattaja ainakin meidän taloudessa. :D Mullakin oli ennakkoluuloja alkuun, johtuu pitkälti siitä typerästä suomenkielisesti sarjan nimestä, Rillit huurussa, ei kovin iskevä nimi. :D Mut sit ostettiin alesta eka kausi boksina ja katottiin se jossain kahdessa viikossa läpi ku oli niin hyvä.

   Poista
 3. Toipumisia! :) Ja pysyvää lunta tännekin, kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti sinnekin sataisi siis pian pysyvä lumi. :) Eihän tuosta pysyvästä vielä tiedä, mutta toivoa saa ainakin.

   Poista
 4. Kyllä! Otsikko pisti heti kikattamaan täällä ^_^

  VastaaPoista