22. joulukuuta 2013

Last few days


Viimeiset pari viikkoa on olleet tosi raskaita; täynnä monenlaista stressiä ja huolta, mutta onneksi joulua kohti näyttää jo valoisammalta. Tässä viime päivinä joulumielikin on alkanut heräillä, ja on ollut tosi kiva puuhailla joulujuttuja.

Keskiviikkoiltana käytiin parin kaverin kanssa kirkossa kuuntelemassa joululauluja, se teki tosi hyvää. Istua paikoillaan ja rauhoittua, vain kuunnella. Siitä alkoi pikkuhiljaa tulla sitä joulumieltä. :)


Eilen käytiin pikaisesti kaupungilla, ja pyörähdin fiilistelemässä joulutorilla. Kuuset tuoksui, ja myynnissä oli ihania leivonnaisia ja käsitöitä. Joulupukkikin nähtiin, mutta kovin oli pukki laihanlainen, liekö joulustressi vaivannut Korvatunturillakin... ;)

Tänään on tehty joulusiivot loppuun, oon viimeistellyt viimeisetkin itse tehdyt joululahjat, sekä paketoinut kaikki lahjat. Kattolamput on olleet sammuksissa, ja kynttilät tuoneet tunnelmaa ja valoa. Nyt täytyisi vielä pakata omat vaatteet ja tavarat kassiin, ja sitten olenkin valmis hyppäämään aamulla autoon ja ajelemaan joulun viettoon perheen luokse.


Eilen syötiin työpaikalla joulupuurot porukalla, ja suosi mua jälleen arpaonnikin, kun voitin työpaikan joululahja-arpajaisissa ihanan pehmoisen viltin. Mun kannattais varmaan lotota, koska tässä kuussa oon voittanut jo kolmissa arpajaisissa; kaikissa joihin olen osallistunut... :D Pikku juttuja vain kylläkin, mutta voitto kuin voitto!


Että kyllä se kadoksissa ollut joulumieli alkaa täälläkin jo löytyä. :) Toivottavasti teilläkin on joulumieltä! Mun joulu alkaa huomenna, kun käydään moikkaamassa ensin mummua, ja sitten rauhoitutaan joulun viettoon perheiden kanssa.


Joko te olette rauhoittuneet joulun viettoon, vai vieläkö riittää työkiireitä tai joulutouhuja? :)

4 kommenttia: