19. joulukuuta 2013

Vuoritetut lapaset


Kudoin kymmenkuiselle kummitytölleni pyynnöstä lapaset. Peukalolla, ja sen verran reilut, että pitäisi mahtua koko talven. Ehkä myös ensi syksynä, saatoin tehdä vähän kasvunvaraa... ;)

Käden pienuus on vähän hankala hahmottaa, kun tuntuu, että voiko se olla näin pieni. Ja muutenkin olen sitä mieltä, että teen ja hankin mieluummin vähän reilua, ettei ainakaan jäisi ihan heti pieneksi.Varttakin tein pitkästi. Niin pitkästi, että naurettiin sen käyvän pikkuiselle melkein lisähihasta. ;) Mutta pysyypähän kädessä, ja voihan varret aina kääntää kaksinkerroin.Halusin lapasista lämpimät, joten tein sisälle vielä vuoren. Ekassa pesussa kaameasti kutistunut valkoinen trikoinen t-paita sopi materiaaliksi hyvin, se on ohutta mutta pehmeää.

Käyttämäni lanka oli Novita woolia vaaleanharmaana sekä luonnonvalkoisena. Halusin mukaan vähän väriä, mutta en sitä perinteistä vaaleanpunaista, joten peukalot tein mintunvihreinä.

Kuvien laatu on aika karmea; kun on pakko kuvata pimeässä, ei lopputulos vaan millään miellytä omaa silmää. :/ Pahoittelut siis, mutta eiköhän noista olennainen tule selväksi.

Kummitytöllä on uudet lapaset, ja aika söpötkin omasta mielestäni!

6 kommenttia:

 1. Ihanat värit, tota minttua vois kokeilla itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo mustakin tuo minttu on ihana väri. :)

   Poista
 2. Kivat lapaset, ja varret just ihanat käännettynä!
  Ja eihän nuo kuvat mitään rumia ole, hyviä ne on. :)

  VastaaPoista
 3. Nätit tuli! Miten teit ja kiinnitit vuorit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ompelin ompelulangalla käsin pikku pistoin vuorin kiinni lapasen kärjestä ja peukalon kärjestä, sekä koko matkalta lapasen suuaukkoon tuohon kohtaan mistä resori alkaa. :)

   Poista