18. joulukuuta 2013

Viime hetken joululahjavinkit naisille


Edelliseen postaukseen kokosin lahjavinkkejä miehille, joten nyt olisi naisten vuoro. Seuraavasta kollaasista voit saada siis vinkkejä siskon, äidin tai ystävän lahjaan, tai jos sieltä ruutujen takaa löytyy miehiä, niin myös tyttöystävän tai vaimon lahjoihin... :)

Tämä ei siis ole mikään oma vinkkaukseni kenellekään omista toiveistani, vaan kokosin yhteen sellaisia juttuja, joista uskoisin monien naisten pitävän. :)


10 Joululahjavinkkiä naisille

alle 100 €1. Escadan tuoksupakkaus. Tuoksut on aina hyviä, ylellisiä lahjoja, kunhan tuntee lahjan saajan maun.
2. Merry Go Roundin höyhenriipus, materiaalina peili. Mulla on useita titiMadamin koruja, joissa on samaa henkeä, ja ne on ihania. Nuorekkaita ja hauskoja!
3. Hyvän mielen vaatekaappi - Rinna Saramäki. Tämäkin löytyy jo omalta yöpöydältä, olen päässyt vasta alkuun, mutta onpahan luettavaa joululomalle. Tämä on hyvä lahja kaikille vaatteista kiinnostuneille naisille; tuhti lukupaketti vaatteista ja vaateteollisuudesta.
4. Tommy Hilfigerin rannekoru on klassisen kaunis.
5. Emäntänä Olga -kirja. Olgan kotona oli mun viime kesän ehdoton lempparisarja tv:ssä, ja kirjakin vaikuttaa kiinnostavalta ihanine resepteineen ja kuvineen. Tämä kirja on mahtava lahja kasvissyöjille, mutta saa varmasti muutkin innostumaan kasvisruoasta. Sen verran herkullisen kuuloisia reseptejä kirja on pullollaan... :)
6. Pässinpää- juliste, Taulu ja Tapetti. Ajattelin tilata tämän ehkä meille, laittaa mustiin kehyksiin ja seinälle... Ihana, taulumainen kalenteri joka sopii sisustukseen. ;)
7. Lumene ravitseva tehohoito. Kaikki tehohoidot, kasvonaamiot ja luksusrasvat on ihania lahjoja, ja varmasti useimmille naisille mieluisia. Sellaisia ihania juttuja, joita itse ei tule itselleen juuri ostettua, mutta joista saa luksusta arkeen. :)
8. Iittala Vitriini. Multa löytyy jo pieni vitriini, mutta aion joskus hankkia myös tämän isomman. Näissä on ihana säilyttää esimerkiksi koruja. Toki, jos budjettia löytyy enemmän, voi tässä yhdistää esimerkiksi kohdat 4 & 8, laittaa korun valmiiksi vitriinin sisään yllätykseksi... :)
9. Marimekko Tasku -pussukka, toimii niin pikkulaukkuna, käsilaukun organisoijana kuin meikkipussukkanakin. Itse ottaisin tällaisen käyttöön pikkulaukuksi sekä käsilaukun organisoijaksi. Konjakinruskea väri on klassinen ja aina tyylikäs. Taskuja näkyy löytyvän tällä hetkellä myynnistä myös mustana sekä värikkäinä pinkkinä ja turkoosina.
10. Moschinon merinovillakaulaliina. Luksus & käytännöllisyys samassa paketissa. Pehmeä ja lämmin kaulaliina laatua arvostavalle. Tämä on niitä juttuja, joita itse itselleen ei ehkä raaskisi ostaa, mutta jotka lahjaksi saatuna saisivat varmasti käyttökertoja lukemattoman määrän.

Ja toki naisetkin ilahtuvat lahjakorteista, herkuista sekä harrastuksiin liittyvistä jutuista. Tärkeintä on aina, että lahja annetaan ajatuksella ja sydämellä, lahjansaajaa ajatellen.


Joko teillä on joululahjat hommattuina? :) Itselläni on kaikki ostolahjat ostettuna, mutta jotain itsetehtyä on vielä puikoilla... :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos! Tuo koru on niin ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitatko Merry Go Roundin vai Hilfigerin korua? Mulle kelpais molemmat ;D

      Poista