17. joulukuuta 2013

Viime hetken joululahjavinkkejä miehille


Parhaat lahjathan on aina henkilökohtaisia, ajatuksella mietittyjä ja rakkaudella hankittuja. Siksi parhaat lahjat omille läheisilleen keksii mielestäni jokainen lahjan antaja itse, kun tuntee lahjan saajan mieltymykset, tarpeet ja harrastukset.

Itselläni onneksi on kaikki lahjat jo kasassa (tai no viimeinen vielä postissa tulossa...), mutta toivon näistä viime hetken vinkeistä olevan hyötyä niille, jotka lahjoja vielä pähkäilevät. :)


10 Joululahjavinkkiä miehille

alle 100 €

1. Jack&Jones- reppu veljelle/poikaystävälle. Tyylikäs, simppeli reppu!
2. Lumenen miestentuotteista väsyneen ihon virkistäjä. Käy myös perusmiehelle, jonka kaapista ei montaa purnukkaa löydy. ;) Meillä ainakin mies on tykännyt tästä kovasti! Sopivasti yhdistelmä luksusta ja tarpeellista.
3. Sonyn kuulokkeet musiikinkuuntelijalle. Itseltäni löytyy vähän vastaavat Sonyn kuulokkeet, joista oon tykännyt tosi paljon. Todennäköisesti mies olisi aika tyytyväinen jos löytäisi paketista hyvät kuulokkeet!
4. Lacosten tuoksu. Tuoksut on aina hyviä lahjoja, kunhan tuntee lahjan saajan maun, jotta tuoksu tulee käyttöön.
5. Gantin pipo. Tyylikästä ja lämmintä! Gantin pipossa on hillityt värit, mutta kiva kuvioneulos, jottei pipo ole harmaudesta huolimatta yhtään tylsä.
6. Erätulilla-kirja on nappilahja erähenkiselle, kalastavalle tai retkeilevälle miehelle
7. Lumikengät on mainio lahja ulkonaliikkujalle
8. David Baldacci Räjähdyspiste -romaani, tai joku muu Baldaccin lukuisista romaaneista, tuo jännitystä joulunpyhiin.
9. Skagenin kello on muotoilultaan yksinkertainen, ja siksi monikäyttöinen; sopii niin farkkujen kuin puvunkin kaveriksi ranteeseen.
10. Adidaksen olkalaukku

Kaikki linkit on kerätty satunnaisesti eri verkkokaupoista, mistä nyt sattui hyvä osumaan silmiin, mainostuksesta en siis itse hyödy mitenkään eivätkä linkit tuo minulle mitään bonuksia.

Näiden lisäksi lahjakortit, herkut, harrastuksen mukaiset urheiluvälineet sekä kaikenlainen elektroniikka taitavat olla miehille aika mieluisia lahjoja... :D Ja kyllä vaan itse liputan myös itse neulottujen villasukkien, lapasten ja pipojen nimiin.

Huh, mikä homma tällaisen postauksen vääntämisessä olikin. :D Siitäkin huolimatta tarkoitus olisi väsätä samanlainen vielä naisten lahjoja varten, jos kiinnostusta löytyy? Vai onko jo liian myöhäistä? :D

2 kommenttia:

  1. Kiitos, ei ole vielä liian myöhäistä naisten postauksellekaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, laitanpa työn alle! Jos saisin ehkä huomenna sen julkaistua... :)

      Poista