2. joulukuuta 2013

Pienet hyvät asiat


Tänään ei oo ollu mun päiväni, mutta koska aina löytyy hyviäkin asioita, keskitytään niihin. Tänään parasta on ollut:Tuore leipä. Ei itse leivottu, mutta kuitenkin itse paistettu. Luksusta arkeen!


Vanhempieni tuparilahjaksi tuoma Muumi Muutto- kannu, jollaisesta olinkin haaveillut. Äiti ei edes tiennyt tästä haavesta, mutta tiesi meidän keittiönkaapeista löytyvästä muumimuki- arsenaalista, ja oli ajatellut kannun olevan osuva tuparilahjaksi jo nimenkin perusteella. Sisko sai samanlaisen myöskin tuparilahjaksi, ja oli ollut lahjasta yhtä onnesta soikeana kuin itsekin olin. Siitäkin tuli hyvä mieli, että kyllä äiti vaan tyttönsä tuntee.


Siskokin ilahdutti jokunen viikko sitten yllärilahjalla, ihan muuten vain. Viinipullo on pakattu Paola Suhosen suunnittelemaan kauniiseen lahjapussiin, joka on tarkoitettu kiertämään ja lahjoittamaan hyvää mieltä eteenpäin tärkeille ihmisille. Pussukan mukana kiertää kortti, johon uuden vastaanottajan nimi kirjoitetaan. Niin ihana idea laittaa hyvä kiertämään, ja niin ihana yllätys siskoltani. Aion ehdottomasti antaa itsekin pullon eteenpäin, koska jaettu ja eteenpäin laitettu ilo on paras ilo.

Avattiin pullo viikonloppuna, ja otettiin sitä lasilliset ruuan kanssa. Illalla lorautettiin viiniä glögin sekaan, ja oli kyllä hyvää. Hassua, etten ollut ikinä ennen juonut glögiä punaviinillä.Ja olihan tänään myös ihanan kirpeä pakkasilma, hyvä palaveripulla sekä aikaa neuloa yllärijuttuja. Monta hyvää asiaa.

Spontaanit toisten ilahduttamiset, hyvä ruoka ja juoma, ihana perhe ja ystävät. Ei tämä päivä nyt niin huono voi ollakaan?

En muista kuka oli kyseessä, mutta tässä jokunen viikko sitten luin jonkun julkkiksen haastattelusta, että hän miettii joka ilta ennen nukkumaan menoa kymmenen hyvää asiaa menneestä päivästä. Että oli päivä ollut millainen tahansa, aina löytyy kymmenen asiaa joista voi olla iloinen tai kiitollinen. Tuo on hyvä ajatus, koska niinhän se on. Vaikka tapahtuisi mitä, on hyväksi nähdä myös hyviä, onnellisia asioita, niitä asioita joista saa silti olla kiitollinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti