23. tammikuuta 2014

Neulotut siivousliinat


Nyt esittelyyn pääsee vielä viimeisimmätkin viime jouluksi itse tekemäni joululahjat. Äidin paketista nimittäin löytyi valokranssin lisäksi vielä kaksi neulottua siivousliinaa.Liinoilla on kokoa n. 20 x 25 cm.

Harmaa liina on neulottu Novitan Hangosta (joka on 50 % kierrätyspuuvillaa ja 50 % akryyliä) ruutukuosilla, ja viininpunainen bambulangasta (vyöte ei tietenkään ole enää tallessa, mutta lanka oli 50 % puuvillaa ja 50 % bambua) helmineuleena.

Näitä oli hauska neuloa, kun valmista tuli yhdessä illassa, ja neulominen oli joutuisaa. Toivottavasti äiti ottaa nämä oikeasti käyttöön, eikä jemmaile kaapissa, vaikka jouluna huokailikin ettei näillä raaski siivota... ;)


10 kommenttia:

 1. kivoja tekstuureita, varsinkin tuo ruudullinen inspiroi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itsekin tykkään enemmän tuosta ruudullisesta, siihen tuli ihan hauska pinta :)

   Poista
 2. Nuo on kyllä oivia pikkulahjoja, niin joutuisia. Minäkin tein tuollaisia jouluksi ja kuulin jälkeenpäin kommentteja "Mieskin sanoi, että onhan meillä tuota Wettexiä, ei kai noita nyt hanno ottaa käyttöön!" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on. :) Mutta sitten myös toivoisi että nämä pääsisi käyttöön, eikä niitä tosiaan säästetä siksi ettei raaskita käyttää, siinähän menee koko lahjan idea. :D

   Poista
 3. Sen jälkeen kun nuo ottaa käyttöön ei äiti halua enää muihin rätteihin koskeakaan ;)

  VastaaPoista
 4. Tosi hienoja, voisinkin kokeilla tehdä tuollaisen, kun suurempia töitä olen vähän laiska tekemään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo näitä on helppo ja nopea tehdä, muistat vaan valita langaksi puuvillaa tai bambua niin toimii siivousliinana. :)

   Poista
 5. Mä koitin tehdä mutta langan karvat häiritsi. Lähteeköhän niitä pesunkin jälkeen?:/ tein Hanko langasta. Olis kiva tehdä tielle ja lahjaksi mutta ei jos niistä karvaa irtoaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, mites nyt noin. :O Mä nimittäin oon tehnyt Hangosta tuon toisen lahjaksi, sekä yhden itselle, enkä oo huomannut mitään karvan lähtemistä? Ihan pikkuisen lähti sellaista nukkaa pyyhkiessä ennen ekaa pesua, mutta useamman pesun jälkeen toimii kyllä parhaiten imukyvyltäänkin, ja tottakai se nukka mitä on irrotakseen, irtoaa ekoissa pesuissa.

   Poista