5. huhtikuuta 2014

Hip-Hip-Hipanema!


Mikä oliskaan täydellisempi koru kruunaamaan huoleton kesätyyli, kuin nippu boheemeja, värikkäitä koruja ranteessa?

Hipaneman korut on ihastuttaneet mua jo pitkään, ja varsinkin kesätyyliin nämä istuisi ihan täydellisesti. Tällainen ei tarvitsisi kaverikseen kuin tuulen tuivertaman kesätukan, revityt farkut tai hippimekon. Oikeastaan näkisin tällaisen yhdistettynä melkein mihin vaan! Hauska ja vähän boheemi lisä muuten simppeleihinkin asuihin.

Hipaneman idea on niin nerokas; kasa hippikoruja yhtenä koruna, kätevällä magneettilukolla kiinnitettynä. Helppo ja nopea napsauttaa ranteeseen ja pois, sen sijaan että solmisi tuollaisia nauhoja ranteeseen yksittäisinä.



Mun suurin suosikki näistä on tuo ylimmäinen, vaikka ihania on kyllä kaikki!


Hipaneman koruja saa tilattua Suomeen ainakin Nellyltä, sekä Brazilian bikini shopista, joista postauksen kuvatkin on lainattu.

Käsintekijänä mielessä on käynyt tämäntyylisten korujen tekeminen itsekin, mutta en kestä sitä nauhojen solmimista käteen joka päivä. Pitäisi siis keksiä joku vastaavanlainen kätevä kiinnityssysteemi, ennenkuin alkaa itse näpertelemään...

Mulla tulee näistä hauskasti mieleen ala-asteen ystävännauha-trendi, kun nauhoja punottiin ohuista puuvillalangoista sekä omiin ranteisiin, että vaihdeltiin kaikkien luokan tyttöjen kanssa. Ja niitä piti olla kädessä paljon! Mielellään eri levyisinä ja kaikissa väreissä.

Tulevaksi kesäksi haluan kyllä oman Hipaneman, kunhan saan päätettyä värin... Tuon kaikista ylimmäisen korun olisin varmaan jo tilannut, koska se oli tarjouksessakin, mutta tietenkään jäljellä ei ollut enää kuin isointa kokoa... :/ Täytyypä odotella jos niitä tulisi lisää, tai sitten valita joku muu.


Onko täällä muita Hipanemoihin ihastuneita? :) Mikä kuvien koruista on teidän suosikkinne?


8 kommenttia:

  1. En ollutkaan ennen kuullut Hipanemoista, mutta tuli kyllä heti mieleen itsekin nuorempana väsäämäni puuvillaiset ystävänauhat :) Tosin nuo ovat kyllä astetta tyylikkäämmät kuin omat tekeleeni...

    Oma suosikkini noista on ehkä ylemmän kollaasin keskimmäinen, mutta kelpuuttaisin kyllä minkä tahansa korulaatikkooni :D Ihania värejä!

    - Eppu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on, herkkuvärejä! Ja tosiaan, ei ollut munkaan ystävännauhani noin tyylikkäitä, mut aika hellyyttäviä kylläkin. Harmi ettei niitä oo tallessa. :D Taisin kyllä käyttää ne aika loppuun silloin aikanaan.

      Poista
  2. Näyttääpä muuten ihanilta, innostaa tekemään niitä itsepunottuja nauhoja joista mainitsit, ja jotenkin sympaattisia nuo Hipanemat. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nuo on kyllä söpöjä! Ja vitsit, alkoi kyllä tehdä mieli kokeilla tehdä ainakin tuollainen leveämpi pienistä helmistä tehty koru... hmm, mistähän löytäisi noita pikkuhelmiä? Täytyypä tutkia vähän askartelukauppoja... :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Niinpä! Pakko saada joku tuollainen :)

      Poista
    2. Aivan ihania kyllä, mutta tuo HINTA! En olis kyllä valmis maksamaan noin suurta summaa tollasesta. Joten tuumasta toimeen ja kokeilemaan, josko vastaavan tyylisen tekis itte. Tulosta tulossa Käsiä-blogiin. Koru on puolessavälissä jo :)

      Poista
    3. Joo en mäkään noita normaalihintoja raaskisi missään nimessä maksaa, mutta tuo tarjoushinta 29 € on sellainen jonka voisin jo maksaa. :) Kun tiedän, että käyttöä tulisi tosi paljon.

      Mutta... oon jo tutkinut netistä helmien ja kiinnityssysteemien hintoja, taidan laittaa kohta tarviketilausta menemään ja yrittää kans tehdä itse. :)

      Poista