25. heinäkuuta 2014

Kosteutusta iholle


Mun auringonpolttamat olkapääni ovat jo muuttuneet punaisista ruskeiksi, onneksi. Auringossa oleilu kuivattaa ihoa, joten vaikka ette palaisikaan - muistakaa rasvata ihoanne. :) Paras keino säilyttää saavutettu rusketuskin on ihon rasvaus, ja mun iho myös selkeästi tuntuukin auringossa olon jälkeen kuivalta, joten oon ottanut tavaksi rasvata ihoni aamuin illoin näin kesällä. Vähän kevyempää Dermosilin body lotionia käsivarsiin ja dekolteelle, ja paksumpaa vartalovoita säärille.

Mun vaalean vaaleaan hipiääni tarttuu rusketus tosi heikosti, joten haluan pitää kiinni siitä vähästä väristä jonka olen saanut tarttumaan. :D

Toivoisin, että ruskettuisin herkemmin, sillä sopiva rusketus saa ihon näyttämään paljon heleämmältä, raikkaammalta ja terveemmältä. Meikkiäkin tarvitsee paljon vähemmän, kun iho on saanut vähän väriä pintaansa. Mutta tällä mennään mitä on saatu, ja oon tyytyväinen siihen pieneenkin väriin mikä muhun tarttuu.


Pöllökoru on piecesiltä viime kesänä ostettu, ja se on edelleen yksi suosikkini varsinkin näin kesällä. Pienet helmirannekorut puolestaan on viime kesäisestä Pirkan reilun kaupan kampanjasta, jossa jokaisen reilun kaupan kukkapuskan mukana tuli yksi rannekoru. Rannekorut ovat afrikkalaisten heimonaisten tekemiä. Niin ihania, piristää kivasti asuja väreillään.

Täällä on taas lämmin päivä, aamulla kasilta mittarilukema hätyytteli jo hellerajaa... :) Taidan lähteä vähän ulkoilemaan, nauttimaan taas auringosta! Mukavaa päivää!


2 kommenttia:

  1. Noita koruja on taas ainakin neilikkakimpuissa! Kivoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai on!? Kiitos vinkistä, täytyypä hankkia vielä pari lisää... :)

      Poista