31. elokuuta 2014

Beiget pyörylät


Virkkasin siskolleni tuparilahjaksi setin oman tuotemerkkini AICA designin mukinalusia beigessä värissä. Multa on pyydetty paljon postausta AICA designista, ja sellainen mun on ollut tarkoitus kirjoittaakin, mutta se on vaan jäänyt. Sehän on mulle ihan puhtaasti harrastus (vaikka kaksi vuotta sitten haaveissani oli ehkä jotain muutakin), ja koska harrastukset vähän tulee ja menee, on se jäänyt viimeisen vuoden aikana vähän tauolle muun elämän ja muiden harrastusten myötä. Voisin kuitenkin yrittää joskus taas kirjoitella vähän syvemmin tuotemerkkiin liittyen ajatuksiani tänne, koska nyt taas noiden tuotteiden virkkaaminenkin on tuntunut hyvältä ja mukavalta. :)


Haluan pitää tuotemerkkiä yllä ihan omilla ehdoillani, tehdä tasan sen verran mitä hyvältä ja mukavalta tuntuu. Tarkoitukseni ei ole tehdä tästä bisnestä tai saada tällä elantoani, vaan yksinkertaisesti nauttia ja kokeilla. Siksi en markkinoi tehokkaasti, kehittele koko ajan uusia tuotteita tai pyri kasvattamaan myyntiä. Mulla on päivätyö josta saan elantoni, ja vaikka vielä joskus haaveilin yrittäjyydestä, ei se tällä hetkellä ole ollenkaan ajatuksissani - tuntuu nimittäin tosi hyvältä käydä päivätöissä, jossa illat ja viikonloput on vapaat, eikä tarvitse repiä stressiä kuukauden tuloistaan. Haluan pitää kiinni päivärytmistäni, enkä halua valmistaa tuotteita tai miettiä markkinointistrategioita ja myyntikanavia kaikkea hereilläoloaikaani, kuten yrittäjänä varmaan kärjistettynä tekisin. En halua kahlita itseäni niin kiinni sähköpostiini että sitä täytyisi tarkistella monta kertaa päivässä, ja haluan voida olla lomalla hyvällä omalla tunnolla. On mahtavaa kun on tosi mieleinen työpaikka johon mennä töihin ja josta tulla kotiin, ja on mahtavaa kun on työkavereita siinä sermin takana. Niin ne ajatukset muuttuu. :) Ja saattavat toki muuttua vielä joskus, mutta nyt tuntuu hyvältä tehdä näin. Tällä hetkellä yrittäjyys ei tunnu siltä mitä juuri nyt haluaisin.


Postailin muuten vähän aikaa sitten kuvan pinosta eri värisiä virkattuja pyörylöitä, niistä on tulossa juurikin näitä mukinalusia. :) Pieniä eriä tai yksittäisiä settejä erikoisemmissa väreissä.Ihanaa sunnuntai-iltaa teille! ♥


2 kommenttia: