20. elokuuta 2014

Parasta tänään


♥ Viime päivinä oon taas virkannut pyörylöitä telkkarin äärellä, tai siis en päivinä, vaan iltoina. Näitä syntyy niin mukavasti lihasmuistista, ei juuri tarvi katsoa käsiään kun näitä tekee; ja se on välillä mukavaa vaihtelua! Tehdä jotain ihan simppeliä ilman mitään kommervenkkejä.


♥ Kampaajakin teki taas vähän taikojaan, ja taittoi tukastani keltaisuutta pois sävytteellä, sekä lisäsi hitusen vaaleita raitoja joukkoon. Raikastui taas aika kivasti! Kampaaja teki tukkaani myös hauskan parin minuutin kieputuskampauksen kumilenksujen avulla; ja mun míssioni on nyt opetella tekemään tuollainen itsekin, olis nimittäin hauskaa vaihtelua sotkunutturoihin ja perusponnareihin. 

♥ Sain myös viimeinkin kokeiltua itse täytettyjen kesäkurpitsojen reseptiä, kun Mari oli niitä tehnyt ja jakanut blogiinsa ohjeenkin. Ohjetta modailin sen verran, että lisäsin paistetun jauhelihan joukkoon muutaman lusikallisen salsaa, sekä vaihdoin paprika-chilituorejuuston tilalle yrttituorejuuston koska se on laktoositon. Tuli kyllä hyviä!


♥ Käytiin alkuviikolla ystävän kanssa suklaakakuilla Puistokahvila Makiassa Oulussa, ja sen jälkeen leffassa katsomassa Kesäkaverit. En ollut käynyt pitkään aikaan leffassa, enkä itseasiassa vielä kertaakaan Oulun Finnkinossa. Mulla oli alla vähän huono päivä, joten teki todella hyvää tuulettaa vähän päätä hyvän leffan ja ystävän seurassa.

♥ Huomenna mennään työpaikan tyttöjen kanssa syömään, ja lauantaina on tulossa kivoja vieraita. Paljon mukavia juttuja tiedossa siis vielä tälle viikolle!

♥ Täällä sataa, ja se on ihanaa. Jotenkin virkistävää ja raikastavaa, on niin kiva kuunnella sateen ropinaa kun itse istuu sisällä sateelta suojassa. Eikä mua haittaa sekään, et olin suunnitellut ikkunoiden pesua, mutta vapauduin siitä hommasta tältä päivältä koska eihän sateella voi alkaa ikkunoita aukomaan. ;)


6 kommenttia:

  1. Oi nams, heti tuli vesi kielelle tuosta kurpitsaruuasta, se on kyllä ihan huippuherkullista! :)

    Ja aivan ihanat hiukset on kampaajasi taas taikonut ja tuo kampauskin näyttää superkivalta, mulla ei olis kuuna päivänä taitoa tuommoisen loihtimiseen! :D Vaikka monesti hankalalta näyttävät jutut ei välttisti lopulta olekaan niin vaikeita ja sehän niiden hienous onkin :)

    Ja voi sentään, mitä sinulta on syntymässä noista pyörylöistä!? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kesäkurpitsaohjeesta! Oon meinannut kokeilla noita vaikka kuinka pitkään, mutta sain sysäyksen vasta sun kuvien ja reseptin perusteella. :)

      Ja kiitti! Mä oon kyllä löytänyt täältä ihan superhyvän kampaajan. :) Uskallan antaa vapaat kädet sävyn valintaan, kun tiedän että lopputulos on hyvä. Ja tuo kampaus oli kyllä yllättävän helpon oloinen, kampaaja väkersi sen muutamassa minuutissa... Eri asia voi olla sit kun itse yritän sitä joku aamu kylppärissä hiuksiini vääntää... ei välttämättä oo enää niin helppo. :P Mut aion kokeilla ainakin, kun sain niin hyvät ohjeet.

      Pyörylät tulee täällä näkymään kyllä valmiinakin piakkoin... :)

      Poista
  2. Oi oi yöllä ei pitäis katella näin ihanista ruuista kuvia ku tulee nälkä. Nams!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on kyllä totta! Mut kiitti, oli kyllä hyvä ruoka. Kannattaa testata! :)

      Poista
  3. Ihanan värisiä pyörylöitä! Ja ihanasti hiuksesi ovatkin! En osaa kun ponnarin letin ( sen tavallisen..) ja niin että ponnari lenkille = nutturalle.. :P olisi kiva osaa kaikenmaailman ihania letti virityksiä... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sade! Mäkin haluaisin osata kaikenlaisia lettikampauksia kun ne on niin ihanan näköisiä, mutta ne on yllättävän vaikeita tehdän omaan tukkaan... Täytyy yrittää opetella. :)

      Poista