9. syyskuuta 2014

Bensaa suonissa


Sisältöyhteistyössä Elämyslahjat.fi

Elämyslahjat.fi tarjosi mulle lahjakortin kahdelle hengelle kartingiin, Oulun Sports & Karting Centeriin. Halusin viedä mieheni yllärinä ajamaan, mutta enhän mä malttanut pitää suutani supussa, vaan paljastin yllärin jo ennen aikojaan. :D Siitä huolimatta, että yllätysosuus kosahti omaan lörppäsuuhuni, oli lahja miehelle mieluinen. Käytiin lunastamassa lahjakortti viime viikolla, ja vitsit että oli hauskaa!


Olin ajanut kartingia kerran aiemmin, ja tykkäsin siitä tosi paljon, joten olin tosi innoissani päästessäni taas ajamaan. Oon tää kyllä hauska laji, ja kilpailuhenkisenä haluan kyllä päästä vielä rökittämään lajissa mieheni ja ajamaan paremman ajan! Pakko sanoa etten kyllä nytkään paljon hävinnyt, vaan aika tasaväkisiä oltiin (osan kierrosajoista voitinkin, mutta miehellä oli sit loppupeleissä pari nopeampaa kierrosta), joten revanssia odotellessa.Hah, kuvat on otettu ennen upeaan ajohaalariin pujahtamista, koska siinä vaiheessa kun haalari oli päällä, oli jo kamerakin lukkojen takana pukukaapissa. Mutta ette menetä mitään. :D

Lahjoina elämykset on mun mielestäni ihan huikeita; tykkään saada ja tykkään antaa lahjaksi elämyksiä, sillä parhaimmillaan niistä jää muistoja loppuelämäksi. Hauskoja kokemuksia, mukavia hetkiä ja mahtavia muistoja joihin palata aina uudelleen. :) Ootteko te saaneet tai antaneet lahjaksi elämyksiä?

Elämyslahjoja pääset siis ostamaan täältä.

4 kommenttia:

 1. Vau, tuo on varmasti ollut hieno kokemus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se kyllä oli! Ja on pakko päästä uudestaankin, sen verran hauskaa puuhaa :)

   Poista
 2. Voi vitsit, toi oli varmasti hauskaa! Nauroin sun lörppäsuullesi :) En kyllä itsekään varmaan olis malttanu pitää salassa loppuun asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä hauskaa! :) Synttärilahja- ja joululahjajutut maltan pitää ylläreinä, mut sitten tällaiset ylimääräiset yllätykset tuottaa vaikeuksia, kun haluaisi kertoa heti et hei, mulla on sulle kiva ylläri. :D Ja sit välillä kerronkin, kun ei vaan malota odottaa. :P

   Poista