19. lokakuuta 2014

bagINbag + Blogisynttäriarvonta!



Yhteistyössä Insjö


Sain kuukausi sitten Insjöltä testattavakseni jotain, jota oon himoinnutkin jo pitkään, nimittäin käsilaukun organisoijan. Mähän oon tunnetusti melkoinen kassialma, kannan mukanani kaikkea mahdollista mitä saatan tarvita. Ja vaikka lähipiiri välillä kuittaileekin mun mukanani kantamasta tavarapaljoudesta, oon pelastanut monen ihmisen päivän sillä että mun laukustani on löytynyt mitä ihmeellisimpiä asioita joita on juuri kaivattukin. ;) Terkkuja vaan sille tuntemattomalle tytölle jonka mekon irronnut nappi saatiin ommeltua vessassa vanhojentanssijatkoilla, sekä sille miesmallille mainoskuvauksissa jonka poskeensa kynnellään raapaisemansa naarmu saatiin piilotettua mun laukustani löytyneellä peitepuikolla. Olen siis yleensä varautunut kaikkeen!

Ja koska mun laukkuni pursuilee tavaraa, ei etsimänsä löytäminen laukusta oo aina ihan helppoa tai nopeaa. ;)

Tähän asti oon ratkaissut ongelman niin, että mun laukkuni on täynnä monenmoista pikkupussukkaa; yksi lääkkeille, toinen kosmetiikalle, kolmas pikkusälälle, ja lisäksi laukun taskut ja lokerot on täytetty huulirasvoilla, nenäliinoilla ynnä muulla... mutta kaikista helpointahan olisi jos kaikki nuo löytyisi vielä vähän helpommin yhdestä paikasta. BagINbag on osoittautunut käytössä käteväksi juuri siksi, että sen monista lokeroista ja taskuista löytyy kaikelle pikkutavaralle omat paikkansa, joista tavarat löytyy helposti. Bonusta myös ehdottomasti siitä, että laukun sisältö vaihtuu toiseen laukkuun ihan silmänräpäyksessä, jos kotoa lähtiessä mieli muuttuukin eteisessä, ja haluaakin olalleen ruskean laukun sijasta mustan. ;)





Mun bagINbagini on Saimaa Tuuli, jonka valitsin ihanan pirtsakassa Hot Coral- sävyssä. Laukku on valmistettu nailonista, joka on helppo pitää puhtaana ja pestä tarvittaessa. Aion käyttää tätä laukkua niin arkisin käsilaukkujeni sisälaukkuna, kuin myös matkoilla isona toilettilaukkunakin. Tänne nimittäin mahtuu kätevästi myös koko kosmetiikka-arsenaali shampoista aurinkorasvoihin ja meikkeihin, ja taskujen ja lokeroiden avulla kaikki on silti helposti käden ulottuvilla.


BagINbagistani löytyy monia avoimia taskuja, nepparilla suljettava tasku, vetoketjutasku, sekä rengas avaimille. Koko laukku on suljettavissa vielä vetoketjulla, ja lopuksi nostettavissa kahvoistaan minkä tahansa lukun sisälle. Tässä Saimaa Tuuli- laukussa kätevää on myös kuvissa laukun päädyissä näkyvät nepparit, sillä niiden avulla bagINbagin saa suljettua myös hieman pienemmäksi, jolloin se mahtuu vähän pienempienkin laukkujen sisään.

Tää on niin pelastus meille kassialmoille! :D Kun laukku on järjestyksessä, ei se pursuile vaikka laukussa kantaisikin mukanaan puolta omaisuudestaan.


Koska itse ihastuin tähän bagINbagiin ihan täysin, ehdotin Insjölle, että saisin arpoa yhden laukun myös lukijoideni kesken, ja he lähtivät mielellään sponsoroimaan arvontaa. Arvottavaksi valitsin hieman pienemmän Inari Tuuli -bagINbagin samassa oranssin punertavassa sävyssä omani kanssa.
Kerroinkin jo aiemmin, että blogi täytti pari viikkoa sitten jo viisi vuotta! Blogisynttäreiden kunniaksi arvotaan siis nyt tämä Insjön tarjoama Inari Tuuli -bagINbag, jonka aion lisäksi täyttää blogisynttäreiden kunniaksi vielä itse hankkimillani yllärilahjoilla! ;) Sisältä tulee löytymään jokanaisen tarpeellisia käsilaukun täytteitä, jotka paljastan blogissa vasta sitten, kun palkinto on ensin päätynyt saajalleen. :) Pidetään siis vähän jännitystä vielä yllä, mutta voin paljastaa että ainakin kosmetiikkaan ja makeisiin ne taitavat liittyä... :D



Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tätä postausta sunnuntai-iltaan 26.10 klo 23.59 mennessä. Tälläkin kertaa haluan tarjota lisä-arvan niille blogini lukijoille, jotka ovat rekisteröityneet lukijoiksi tuonne oikeaan sivupalkkiin. Mainitse kommentissasi, jos ansaitset kaksi arpaa. :)

Onnea arvontaan! <3

108 kommenttia:

  1. Ihana arvonta, yhdellä arvalla osallistun, kp6iku@gmail.com -Irma-

    VastaaPoista
  2. kahdella arvalla mukana, täällä on kans yks kassialma.

    VastaaPoista
  3. Kahdella arvalla mukana, ihana kilpailu!:)

    VastaaPoista
  4. Kahdella arvalla mukana! En itse ole oikein laukkuja oppinut käyttämään, juuri sen vuoksi että tavaroita on niin rasittavaa siirrellä laukusta toiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuohan se on juurikin vaivalloisinta laukkujen vaihtamisessa; hirveä rumba vaihtaa kaikki tavarat niin, että kaikki tärkeä tulee oikeasti mukaan! Mä en silti voisi kuvitella lähteväni mihinkään ilman laukkua, mihin mä sitten kaikki tavarani tunkisin? Ei mulla ole niin isoja taskujakaan. :D

      Poista
  5. Juuri eilen luin erästä lehteä, jossa oli Insjön mainos ja heti ajattelin, että tuollainen sisälaukku olisi todella kätevä. Mulla ainakin laukun vaihtaminen tyssää siihen, että se on kovin vaivalloista. Sisälaukun avulla sekään ei olisi enää ongelma. Osallistun arvontaan kahdella arvalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri noinhan se menee, kiireessä ei viitsi alkaa vaihtamaan kaikkia tavaroita laukusta toiseen, jos niitä on joko pujoteltu laukun taskuihin sinne tänne, tai sit kaikki on iloisessa sekamelskassa laukun pohjalla. ;)

      Poista
  6. Onnittelut blogisynttäreiden johdosta! Tavoittelen hienoa palkintoa yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  7. Mukana yhdellä arvalla :)
    kuiskaa@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Ihana, tarpeeseen tulisi! ;) Yhdellä arvalla mukana. Mukavaa syksyä!
    tiiun(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Kahdella mukana!! Mä kun oon samanlainen tavaran mukana kantaja. Kaveri joskus sanoi, että mitä mun laukusta ei löydy, sitä ei tarvita. Nyt tosin piti ostaa hoitolaukku, että saa lasten tavarat mukaan järjestyksessä.

    VastaaPoista
  10. Mukana kahdella arvalla :) onnea blogisynttäreiden johdosta!

    VastaaPoista
  11. Yhdellä arvalla mukana, täällä myös yksi kassialma. Ihanan värinen pussukka ja tulisi kyllä tarpeeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva etten ole ainut koko maailmaa mukanaan raahaava. :D

      Poista
  12. Ihana arvonta! Kahdella arvalla mukana (:
    milja.amelia@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Yhdellä arvalla mukana, kassialmaksi tunnustaudun minäkin :)

    -Pitkäaikainen lukijasi Miia-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, täällähän on monta kassialmaa koolla! :D

      Poista
  14. Täällä kans tunnustautuu yks kassialma! Mukana kulkee aina puoli omaisuutta vaikka päivittäin tuleekin käytettyä vain murto-osaa kantamistaan tavaroista :D
    Ja onnea viisivuotiaalle blogille, kunnioitettava ikä! Tämä on yksi lemppariblogeistani ja useampi vuosi onkin jo tullut kirjoituksiasi luettua. Osallistun kahdella arvalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa tutulta, Mari! :D Kaikkea täytyy olla mukana varalta, jos sattuisi tarvitsemaan.

      Ja kiitoksia paljon kauniista sanoistasi. :)

      Poista
  15. Yhdellä mukana :) plussaa(a)outlook.com

    VastaaPoista
  16. Hieno keksintö! Kyllä olisi tarpeellinen. Laukuissa on kaikki aina "hukassa" tai sitten se mitä tarvitsee on alimmaisena pohjalla...
    Yksi arpa :)
    minnapo1(at)gmail.com

    VastaaPoista
  17. Ihana kilpailu! Mä oon kans etsinyt täydellistä laukkua. Kahdella arvalla mukana!

    VastaaPoista
  18. Yhdellä arvalla mukana. Tällä hetkellä laukkuni pursuaa kaikka mahdollista ruuvimeisseleistä käsipeleihin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D Ruuvimeisseliä mun laukusta ei sentään löydy, mutta pitäisiköhän alkaa sitäkin kantaa mukana kaiken varalta? ;)

      Poista
  19. Kahdella arvalla mukana, tämä tulisi niin tarpeeseen.

    VastaaPoista
  20. Kahdella arvalla mukana yksi erittäin sekaisen laukun omistaja

    VastaaPoista
  21. Kahdella arvalla mukana! Väri on ehdottomasti plussaa :) Voi vitsi, enpä ole tajunnutkaan, että tuollaisia on olemassa. Meikäläisellä kun on hiusharjoista eri koruihin, kaiken maailman päänsärkytableteista (migreeni voi iskeä ihan just milloin vaan) kylmägeeleihin, aterimista juomapulloihin, koirankakkapusseista makupaloihin sekä puikoista silmäneuloihin kaikki ihanasti laukussa sekaisin. Puhumattakaan kaikista kuiteista, karkeista, nenäliinoista, kolikoista ja nuppineuloista, joita pohjalle kertyilee. Laukkujen taskuista tosin tekee aina yllättäviä löytöjä, kun niitä joskus tyhjentelee. :)

    VastaaPoista
  22. Kahdella mukana! Mullakin tämänhetkinen taktiikka on kanniskella laukussa useampi pikkupussukoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekin on ollut kyllä hyvä taktiikka. :) Mutta vielä kätevämpää on, kun kaikki on yhdessä isossa pussukassa, jossa silti on kaikille omat taskunsa.

      Poista
  23. Tuohan vaikuttaa tosi kätevältä ratkaisulta käsilaukun kaaoksen järjestämiseen. Yhdellä arvalla mukana :)

    -Veeruska-

    VastaaPoista
  24. Tämä tulisi tarpeeseen! Yhdellä arvalla mukana :)
    hannak24(at)luukku.com

    VastaaPoista
  25. Oih! Ihana arvonta! Ehdottomasti kahdella arvalla mukana. Tuo olisi pelastus minulle, joka tykkää vaihtaa laukkuja ja puolet kamoista jää aina sinne edelliseen laukkuun.... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja sit harmittaa kun tarvitsisi jotain joka onkin jäänyt sinne edelliseen laukkuun... :/

      Poista
  26. Ehdottomasti kahdella mukaan, tätä kun olen himoinnut jo muutenkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin, kävi kyllä mäihä kun sain sen nyt testiin! :)

      Poista
  27. kahdella arvalla mukana! :) tähän asti oon pärjänny suht hyvin kyllä niillä irtopusseillakin :D

    VastaaPoista
  28. Kätevältä näyttää - mahtaisiko auttaa käsilaukkukaaokseen? Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  29. Onnea blogillesi! Positiivista blogiasi on mukava lukea. Osallistun yhdellä arvalla.
    Terv. Ikka

    VastaaPoista
  30. Kuulostaisi todella hyvältä, yhdellä arvalla mukana!

    VastaaPoista
  31. Onnea blogillesi! Kivaa luettavaa. Osallistun yhdellä arvalla.
    terv. Ikka

    VastaaPoista
  32. Mukana ollaan yhdellä arvalla! -Sari- (kissankarva85(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  33. Kahdella arvalla mukana arvonnassa :) Tuollaiselle olisi kyllä käyttöä!

    VastaaPoista
  34. Tälle tulisi tarvetta, kahdella tavoitellaan :)

    VastaaPoista
  35. Liityin lukijaksesi, joten kahdella arvalla mukana! Tuollainen olisi todella tarpeellinen minullekin.

    VastaaPoista
  36. Tuo voisi toimia käsilaukun kesyttäjänä, kahdella arvalla siis mukaan!

    VastaaPoista
  37. Tämä olisi pelastus! Mukana arvonnassa siis. :) heidi@larus.fi. T. Heidi

    VastaaPoista
  38. Kahdella arvalla mukaan! Voi että tuommoinen ois kätevä kun aina kaikki on kateissa pohjattoman laukkuni uumenissa. annukka36(at)luukku.com

    VastaaPoista
  39. Kaksi arpaa kiitos, tuollaisen just haluan! :)

    VastaaPoista
  40. Myös minä tahdon olla mukana arvonnassa :)

    VastaaPoista
  41. Tuollaisen tarvitsisin minäkin. Aina kaikki hukassa kassin pohjalla.
    Eli, kahdella arvalla mukana.
    sanna.pietinen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  42. Ompas ihan uusi tuttavuus tällainen tuote mulle! Näyttää kyllä tosi kätevältä, kun pakko aina sitä rompetta kantaa mukana, haha! Pitääpä pistää harkintalistalle jos ei arpaonni osu kohdalle. Osallistun kahdella arvalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tai kirjoita joulupukille. ;) On kyllä pelastus meille kassialmoille!

      Poista
  43. Arvonnassa mukana minäkin yhdellä onnekkaalla arvalla.
    Onnittelut 5 vuotiaalle !!
    josjakun(at)yahoo.fi

    VastaaPoista
  44. Ihana arvonta! Kahdella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  45. Mainio idea, tulisi todellakin tarpeeseen :-). Olen mukana kahdella arvalla. Onnea viisivuotiaalle!

    VastaaPoista
  46. Mukana ollaan ja kahdella arvalla!

    Hyvää syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
  47. Yhdellä arvalla mukana. Vaikuttaa näppärältä keksinnöltä.

    VastaaPoista
  48. Mukaan kahdella arvalla :)
    sanja.kannus(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  49. Onnittelut blogin vuuosipäivän johdota. Ihan pakko osallistua arvontaan yhdellä arvalla. Eri blogeissa olen nähnyt näitä bag in bag esittelyitä ja sellainen se olisi itsekin saatava. Vaan ei talous taivu ei.

    VastaaPoista
  50. Tuo sisälaukku olisi niin ihana.Oon jo aikaisemmin käynyt Insjön sivuilla ja haaveillut sisälaukusta mutta en osannut päättää mikä olisi hyvä koko.Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin pähkäilin pitkään että mikä koko olisi kätevin, päädyin sit isompaan koska isoimmissa laukuissani mulla on vähiten taskuja, ja niissä tavarat on kaikista sekaisimmin... :)

      Poista
  51. Mukana yhdellä arvalla!
    -Nina-
    katujen.kuningatar@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Mukana kahdella arvalla :) Tuo olisi hyödyllinen, toivottavasti onni potkaisee:)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  53. Mukana yhdellä arvalla.
    kuinka hieno idea tuo onkaan!!

    VastaaPoista
  54. Mukanan kahdella arvalla. Pitää heti mennä tutkimaan tätä lisää. Laukkujeni tärkein ostoperiaatehan on tarpeeksi taskuja. ehkä tän kanssa vois tulla käytettyä niitäkin jotka lojuu vaatehuoneessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tästä saisit heti reilusti lisätaskuja niihinkin laukkuihin joissa ei itsessään niitä tarpeeksi ole. :)

      Poista
  55. Ihana lukea blogiasi! Mukana kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  56. Mukana kahdella arvalla (opettelin juuri miten liittyä lukijaksi.. ;)
    Onnea vuosipäivän johdosta!

    VastaaPoista
  57. Mukana ollaan yhdellä arpasella! :))

    VastaaPoista
  58. Onnea blogillesi! Olen mukana yhdellä arvalla. Hyvää syksyn jatkoa!
    Terv. Ikka

    VastaaPoista
  59. Mää niin tarviin tämmöstä!!! Yksi arpa.

    Ailakki
    ailasto@hotmail.com

    VastaaPoista
  60. Kätevä oivallus! yhdellä arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  61. Mukana ollaan! Olen tästä jo tovin haaveillut, mutten saanut aikaiseksi hankkia. Kokeillaan onnea ja jos se ei satu kohdalle, täytyy mennä sitten se tilaamaan ihan itse. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti arpa ei suosinut, mutta sitten vaan klikkaamaan se itse itselleen, tai kirjoittamaan joulupukille! ;)

      Poista
  62. Wau! Onpa kätevää! Toinen kassialma haaveilee myös tuollaisesta arjen pelastajasta. Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  63. Tämä on niiiin ostoslistani kärjessä, sillä tälle olisi todellakin tarvetta!
    Uutena lukijana mukana kahdella arvalla!
    T. Johhhu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kyllä lämpimästi suositella, uskon että tää tulee kulkemaan mulla mukana vuosia. :)

      Poista
  64. Mukana arvonnassa :)
    kiia.purontaka@gmail.com

    VastaaPoista
  65. Mukana myös arvonnassa.
    Riikka.Kulla@pp.inet.fi

    VastaaPoista
  66. Yhdellä arvalla mukana :) neuleaddiktio ät gmail.com

    -Heli

    VastaaPoista
  67. Kyllä on hieno laukku.Yhdellä arvalla mukana.
    tyttiklemetti@luukku.com

    VastaaPoista
  68. Synttärionnittelut blogille! Osallistun yhdellä arvalla.
    -tujis-

    VastaaPoista
  69. Mukaan yhdellä arvalla!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  70. Yksi arpa täältä! Tulis ehdottomasti tarpeeseen! :-)

    jasmina.kauta@hotmail.fi

    VastaaPoista
  71. Tällaiselle (tai jopa sille isommalle versiolle) olisi käyttöä. Kiitoksia paljon, että arvot kaaoksenkarkottajan :)
    Kaksi arpaa.
    thlaspi(ät)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä superkivaa saada arpoa tällainen. :) Ihana järjestää arvonta tuotteesta, josta itse on tosi innoissaan!

      Poista
  72. Kahdella arvalla mukana! Mullakin tuppaa löytymään vähän kaikenlaista laukusta, että ei tuosta ainakaan haittaa olisi :) kaveritkin joskus sanonut, että sitä mitä mulla ei oo mukana niin ei oikeesti tarvita.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mullekin on sanottu noin. :D Tämän avulla se tavaramäärä pysyy paremmin hallinnassa siellä laukussa... ;)

      Poista
  73. Täällä saksassa olisi klo 23.26 :-) Jos pääsen vielä mukaan, niin olisin mukana kahdella arvalla...
    Olen kyllä jo joskus yrittänyt tälläistä systeemiä, muuta ken sen tietää ehkä nyt sitten olisi se aika että myös toimii?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei tää homma ole niin minuutintarkkaa, otin arpasi huomioon arvonnassa! Saksassahan osallistumisaikaa oli vielä jäljellä. :D

      Poista