25. lokakuuta 2014

Viikonloppusapuskaa


Viikonloppuisin tulee usein tehtyä vähän parempaa ruokaa, ehkä on paremmin aikaa ja viitseliäisyyttä kuin viikolla töiden jälkeen.

Tänään tehtiin taas yhtä helppoa suosikkia, avokadopastaa. Me kyllä poiketaan ohjeesta sen verran, että lisätään joukkoon kanaa, jotta ruoka on ruokaisampi ja täyttävämpi. "Pelkkä" pasta ilman kanaa, lihaa tai kalaa kun tuntuu meistä jotenkin vajaalta, varsinkin kun tähän ei silti tule suurta määrää kasviksiakaan. Kanan kanssa sen sijaan avokadopasta on meidän makuun ihan loistavaa.
Puhuttiinkin just miehen kanssa, että erilaisia pastoja pitäisi kyllä alkaa tehdä useamminkin. Ne on suhteellisen yksinkertaisia ja nopeita valmistaa, ja kaikenlisäksi ihan loistavia ottaa seuraavana päivänä evääksi myös töihin. Mä en koskaan käy ruokatunnilla syömässä muualla, vaan kannan aina mukanani eväät, joten viikolla ruokia tulee yleensä mietittyä sen kautta että niistä saisi samalla seuraavan päivän lounaan.

Olisiko teillä jakaa hyviä vinkkejä/reseptejä erilaisiin pastoihin?


8 kommenttia:

 1. Heippa! Me tehdään usein kanakermapastaa johon tulee: simpukanmallisia makarooneja, marinoituja kanafileesuikaleita, noin ruokalusikallinen Bonjourin pippurituorejuustoa, mausteita (suola, pippuri, joskus esim. paprikajauhetta) ja ruokakermaa sen verran että pastan pinta on kermainen mutta se ei kuitenkaan ui kermassa. Hyvää ja helppoa!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa avokadopastaa ja hyvä idea laittaa siihen kanaa. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Omaan pastasuosikkiin tulee lohta ja simpukoita kermakastikeella, aivan mahdottoman hyvää! Tai kaikenlaiset sienipastat ovat kyllä pastojen parhaimmistoa myös :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa mielenkiintoiselta tuo lohi & simpukat pastassa... :) Ja sienipastoja täytyy ehdottomasti kokeilla!

   Poista
 4. Kannattaa kokeilla Safkaa-kirjasta tuttua anjovispastaa myös.

  VastaaPoista