17. helmikuuta 2015

Pimp your pulla!


Meinasin jo, että en tänä vuonna tee ollenkaan laskiaispullia, mutta monen päivän pullarummutus teki tehtävänsä ja olihan sitä lopulta pakko saada laskiaispullaa. Kalevan etusivu mainosti niin isosti erilaisilla täytteillä täytettyjä laskiaispullia, eikä työpaikan kahviossakaan muusta puhuttu koko päivänä, joten työpäivän jälkeen ohjasin pyöräni K-kaupan pihaan laskiaispullat mielessä.

Lopputulos oli tässä:

Leipomaan en viitsinyt enää ryhtyä, joten tein helpomman kautta: valitsin kaupan pakastealtaasta tylsimmän näköiset vehnäpullat, voitelin ne, ripottelin päälle sokerit ja nakkasin uuniin.

Täytteiksi asettelin esille tavallista kermavaahtoa, mariannekermavaahtoa, suklaakastiketta, mantelimassaa ja kirsikkahilloa. Ja toki sitä itsetehtyä mansikkahilloakin kaapista kaivettiin, mutta vanha kurkkupurkki hillopurkkina ei täyttänyt esteettisyyskriteerejä päästäkseen kuvaan asti. ;)

Tällä mun tyylillä ehdit vieläkin tekemään laskiaispullat tälle illalle, peli ei siis oo vielä menetty jos pullat jäi leipomatta! :)

2 kommenttia:

  1. Mä oon kans käyttänyt noita Pirkan (oletan) tylsiä vehnäpullia laskiaispullina kun laiskuus iskee. (tai no kutsutaan sitä minikeittiön aiheuttamaksi lamaantuneisuudeksi) Hyvin toimivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hyvin ajoi asiansa, ja ainakin tuoreina maistuivat tosi hyviltä! Ei tokikaan omatekoisen veroista, mutta silti parempaa kuin kaupan valmiiksi täytetyt laskiaispullat. :) Lisäksi pussi oli iso ja pullien kappalehinta edullinen, näitä siis on nyt pakkasessakin kun paistoin vain muutaman eilen... :)

      Poista