12. helmikuuta 2015

Pingviineille puseroita


Bongasin jotain niin ihanaa ja hellyyttävää voicen sivuilta, että oli pakko tulla jakamaan juttu teillekin. Mun suupielet ainakin kääntyi hymyyn, toivottavasti teidänkin!Kuvan pingviinit poseeraavat upeissa puseroissaan, jotka on neulonut 109- vuotias Alfred Date. Hän on australian vanhin mies, ja hän neuloo puseroita haavoittuneille pingviineille. Kuultuaan miehen rakkaasta neulomisharrastuksesta, pyysi australialainen Phillip Islandin pingviini-säätiö Datea neulomaan öljyvahingossa haavoittuneille pingviineille puseroita vuonna 2013, eikä mies osannut kieltäytyä kunniasta.

Säätiöön hoitoon tuotaville pingviineille annetaan pusero, jotta ne pysyisivät lämpiminä. Öljy saa pingviinien höyhenet liimautumaan toisiinsa, jolloin vesi pääsee niiden alempiin höyhenkerroksiin, saaden pingviinit palelemaan. Lämmittävien puseroiden avulla jopa 96 % pingviineistä on saatu kuitenkin kuntoutettua!

Eikö oo ihanaa!? Niin hyväsydäminen vanha mies, ja suloiset pingviinit taidokkaissa puseroissaan. :) Sen lisäksi, että ajatus on aivan äärettömän kaunis, on nuo puserot myös mielettömän upeita!


6 kommenttia:

 1. omg onko tolla oikeenpuolimmaisella superpingviiniasu o.o aivan jäätävän söpöjä! :D

  VastaaPoista
 2. Kyllä on hellyttävä porukka...päivän piristys tuo kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä, mulla tulee vieläkin hyvä mieli kun katson tuota kuvaa pingviineistä, ja mietin tuota pappaa neulomassa näitä puseroita! :)

   Poista