9. maaliskuuta 2015

Makoisaa & kimaltavaa


Vaikka mun synttäreistä onkin jo viikko, on mun pakko vilauttaa täällä vielä mieheltäni saamaani synttärilahjaa, koska se osui niin nappiin. Kyllä mun mieheni mut tuntee. :)Käärein paketeista auki nimittäin Olgan pullakirjan, sekä Tommy Hilfigerin kauniin rannekorun.
Tuosta juuri ilmestyneestä pullakirjasta olin miehelle jo puhunutkin, että sen aion hankkia. Ja mies kannatti ajatusta, koska näki varmaan yhtälön pullakirjan ja tuoreiden leivonnaisten välillä, joita kotiin saattaisi pullakirjan myötä ilmestyä... ;) Yllätyksekseni kirja löytyikin sitten synttäriaamuna paketista, onneksi en ollut ehtinyt sitä itse vielä tilaamaan. Tää kirja on kyllä täynnä ihania ohjeita, peruspullasta vähän erikoisempiin resepteihin.

Pienemmästä paketista löytynyt Hilfigerin upea rannekoru on ollutkin mulla koko viikon jo ahkerassa käytössä, se on nimittäin täydellinen arkikoru. Sopii ihan kaikkeen. :)


Tämän tyylisiä koruja oon ihaillutkin pitkään, ja se on kyllä täysin mun näköinen. Tykkään hirveästi tällaisten trapetsilukolla varustettujen korujen ulkonäöstä, mutta samalla pelkään aina että onnistun tiputtamaan korun. Tämän kanssa aion olla tarkkana! :)

4 kommenttia: