30. kesäkuuta 2015

Raparperi-marenkipiiras


Sunnuntai-iltana pyöräytin iltakahvipöytään raparperi-marenkipiiraan, ihan muuten vain. Ohje löytyi Hellapoliisilta, mutta muokkasin ohjetta niin, että raparperit tuli väliin ja pelkkä marenki päälle. Tuli hyvää, suussa sulavaa. Ehkä minuutin-pari kauemmin olisi kannattanut pitää uunissa, mutta pelkäsin että marengin pinta tummuu liikaa.

Jääkaapissa olis vielä pari raparperin vartta, mitähän niistä tekisin? Onko teillä jotain huippuja raparperi-ohjeita, joita kannattaisi testata?

4 kommenttia:

 1. Ootko tehnyt raparperitoscapiirakkaa? Ohje löytyy ihan googlella ja taisin tehdä Kotikokki.fi-sivuston ohjeella. Maistui! Täytyy kyllä yksi marenkinenkin tehdä tälle kesää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo tehnyt, mutta tää menee seuraavaksi googletukseen! Kuulostaa herkulta. :) Rakastan toscapiirakoita ylipäätään, joten tää ei voi olla muuta kuin loistavaa. Kiitti vinkistä!

   Poista
 2. Huomasin juuri eilen Vispilän viemää-blogista raparperilla kruunatun uunilohen ohjeen. Koska pihallamme on raparperia vaikka millä mitalla, aion kokeilla kyseistä ohjetta viikonloppuna. Mielestäni mielenkiintoinen yhdistelmä. Blogissa muistutettiin, että raparperi on vihannes😊.
  T. Ikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, kuulostaapa mielenkiintoiselta! Eipä oo tullut ikinä mieleeni, koska kieltämättä oon mieltänyt raparperin sopivaksi vain makeisiin ruokiin... :) Mutta tosiaan, miksipä ei! Itsessäänhän raparperi ei oo ollenkaan makeaa.

   Poista