24. kesäkuuta 2015

Uusi objektiivi


Yksi tarkkasilmäinen lukijani olikin juhannuskuvistani jo huomannut, että oon hankkinut uuden objektiivin. Mähän oon tähän asti kuvaillut pelkällä Canon 600D:ni mukana tulleella kittiobjektiivilla, ja sinnitellyt aina jollain ilveellä vähän väliä pintaan nousseen objektiivikuumeen yli... mutta tänä keväänä objektiivikuume nousi jo lopulta niin tuskaiseksi että aloitin tutkimustyöt sen suhteen, mikä olisi mulle tällä hetkellä se tarpeellisin ja hyödyllisin uusi objektiivi.

Päädyin aika suosittuun malliin, kiinteäpolttoväliseen Canon EF 50 mm f/1.8 STM -objektiiviin, koska siinä kiteytyi kaikki mitä tällä hetkellä eniten objektiivilta halusin, ja siinä tuntui olevan loistava hinta-laatusuhde.

Mikään heräteostos tämä ei siis ollut, vaan harkittu on pitkään ja hartaasti. Hain lopulta objektiivin verkkokauppa.com:sta matkalla juhannuksen viettoon, joten juhannuksena tuli testailtua uutta putkea jo aika mukavasti. Harjoitusta tää vielä vaatii ja paljon, mutta oon jo ihan myyty! :)Keväällähän hankin käytettynä myös lisäsalaman, joka sekin toi valtavasti uusia ulottuvuuksia kuvaamiseen, ja tämä objektiivihankinta tuo niitä taas lisää. Intoa uuden opetteluun ja omien kuvaustaitojen kehittämiseen tuli taas myös roppakaupalla lisää! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti