22. marraskuuta 2015

Naked2


Shoppailusaaliini viikontakaiselta Helsingin reissultani jäi aika laihaksi. Se ei johtunut kuitenkaan yrityksen puutteesta, sillä käveltiin kyllä jalat kipeiksi kiertäen sekä kirppiksiä että kauppakeskuksia puoli lauantaita. Mulla oli kuitenkin ennakkoon yksi shoppailutavoite reissulle; hankkia haaveilemani Urban Decayn Naked2 -luomiväripaletti, ja siinä onnistuin. Luomiväripaletin lisäksi ostoskassiini päätyi vain yksi perusneule Mangosta, Marks&Spencerin suklaata Sokokselta sekä kirsikkateetä ihanasta pienestä teekaupasta.

Tässä kuitenkin se tärkein ostos:






Tulin tästä paletista niin onnelliseksi! :D Oon tässä viimeisen vuoden aikana huomannut konkreettisen eron laadukkaan ja vähän vähemmän laadukkaan luomivärin välillä, aiemmin nimittäin luulin ettei luomivärin vaan kuulu kestää koko päivää - sitten ostin ensimmäisen "paremman" luomivärini (Se on muuten Clarinsin yksittäispakattu luomivärinappi joita hankin heti perään sit toisenkin, en oo tainnut niitä muistaa hehkuttaakaan täällä), ja mun silmät aukeni - luomiväri voi oikeasti pysyä paikallaan aamusta iltaan asti! Suurin osa mun meikeistäni on ihan markettikamaa ja hyvää sellaista, mutta luomiväreissä ero on kyllä ollut ihan selkeä. Siksi halusin hankkia omakseni tämän kaikkien hehkuttaman UD:n Naked- paletinkin, tässä kun on ihan täydelliset sävytkin mun tarpeisiini. Luomivakoon kerääntyvät luomivärit on niin ärsyttäviä, että jospa siitä ongelmasta pääsisi nyt lopullisesti eroon. En oo vielä ehtinyt testata käytössä kuin yhtä noista vaaleammista sävyistä, sillä viime viikko flunssan kourissa ei inspiroinut silmämeikin tekoon. ;) Uskallan kuitenkin väittää, että taisin tehdä loisto-ostoksen, sillä jo yhden päivän kokeilun perusteella luomiväri pysyi koko päivän juuri siinä mihin sen aamulla sudin. Täydellistä!

Paletin mukana tuli myös näytteet neljästä eri silmämeikin pohjustajasta, joita oon kuultujen kehujen perusteella halunnutkin myös päästä testaamaan. Kiva siis että niitä pääsee nyt testaamaan ennen ostopäätöstä. :) Lumenen silmämeikin pohjustajaa oon käyttänyt ja siitä kyllä tykännyt, mutta kiva saada vähän vertailukohtaa toisenkin merkin pohjustajasta.

Se joka väittää ettei materia tee onnelliseksi, ei ole ikinä ostanut mitään kivaa. ;) Toki onnellisuuden peruspalikat tulee ihan muualta, mutta kyllä vaan mukava materia mun onnellisuuttani lisää ja voin myöntää sen. :D

2 kommenttia:

 1. Hei sääki nyt ostit ton! :) Oon testannu yhtä tommosta silmämeikinpohjustusnäytettä ja oli kyllä HYVÄ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ostin! Oon pari vuotta näistä Nakedin luomiväreistä jo haaveillu joten nyt kun menin Helsinkiin ja pääsin paikan päälle niitä kattomaan niin oli pakko ostaa vihdoin. :)

   Hyvä jos oli hyvä! Mä en oo vielä avannut noita silmämeikinpohjustusnäytteitä. Aattelin avata sit kun tulee varmasti samalla viikolla käytettyä useamman kerran luomiväriä niin ei mene yhtään hukkaan. :)

   Poista