15. marraskuuta 2015

Oulun bloggareiden pikkujoulut


Vietettiin viime keskiviikkona pikkujouluja Oulun bloggareiden kesken, ja oli kyllä tosi kiva ilta! Illan pääsponsorina toimi Oulun Arkkitehtikilta, joka tarjosi meille kiltatalon käyttöömme pikkujouluja varten. Kiltatalo on kaunis vanha puutalo (itseasiassa Oulun toiseksi vanhin puutalo!), joka sijaitsee idyllisessä Pikisaaressa ihan kävelymatkan päässä keskustasta. Paikkaa voi vuokrata erilaisia juhlia tai vaikka saunailtaa varten, sillä kaksikerroksisesta rakennuksesta löytyy tyylikkään juhlasalin lisäksi myös tilavat saunatilat alakerrasta.Herkkupuoli hoitui sekä sponsoreiden kautta, että nyyttärimeiningillä. Ja syömistä oli kyllä tarjolla riittämiin. ;) Puistokahvila Makia tarjosi meille neljät erilaiset minileivokset, jotka olikin sekä älyttömän kauniita että herkullisia! Cloettalta saatiin uutuuspähkinöitä sekä suklaita, ja lisäksi jokainen toi tullessaan vielä jotain herkkuja. Kuten kuvista näkee niin pöydät notkui!Meitä bloggareita oli paikalla reilut parikymmentä. Itse oon suht uutena oululaisena ollut vasta muutamassa Oulun bloggareiden tapahtumassa aiemmin, joten paikalla oli sekä mulle tuttuja että ennestään tuntemattomia kasvoja. Aina jää harmittamaan kun kaikkien kanssa ei ehdi juttelemaan, mutta sellaistahan se on. :) Onneksi näitä tyyppejä näkee varmasti uudelleenkin!Blogitapahtumissa näyttää aina tältä. ;) Kaikilla kamerat käsissä, ja tarjoilupöytien ympärillä käy kuvauskuhina ennenkuin kukaan koskee ruokiin.Kuva: Sarianna 

Erityiskiitos järkkäilystä Evelle, jonka ideasta koko pikkujoulujen järkkäilyt lähti käyntiin, ja jonka kautta saatiin käyttöömme Kiltatalo pikkujouluja varten. Eve vastasi myös kauniista ja tunnelmallisista pöytien koristeista.Kuva: Sarianna  


Ohjelmapuoleksi riitti syömisen ja höpöttelyn lisäksi pikkujouluarvonta, jonka palkinnon oli sponssannut Make Up Store. Arvonnassa voiton vei tällä kertaa Linda! Saatiin myös mukaamme mahtavat goodie bagit, jonka sisällöstä voisin tehdä oman postauksensa, ettei tämän postauksen mitta kasva ihan valtaviin mittasuhteisiin. :)

Iso kiitos kaikille mukana olleille, ja varsinkin järjestelyistä vastanneille bloggareille! Oli kiva nähdä kaikkia; jutella ennestään tuttujen kanssa sekä tutustua uusiin tyyppeihin. :)

4 kommenttia:

 1. Jestas miten kivat juhlat teillä on ollut. Upeeta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä oli! :) Kiva jos se välittyy kuvista ja tekstistä myös.

   Poista
 2. Oooh kun tuli makiannälkä sun kuvia katsellessa! :p tosi kivasti toteutettu postaus meidän pikkujouluillasta.:) seuraaviin tapaamisiin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullekin maistuis taas nää herkut! :D

   Kiitos Heidi. :) Toivottavasti seuraavalla kerralla ehditään jutellakin vähän enemmän! :)

   Poista