15. maaliskuuta 2016

Kevät on täällä


Tänään on ollut aivan mahtava ilma, aurinko paistoi tosi lämpimästi ja tuli vihdoin kunnolla keväinen fiilis. Äitiysloman mahtavia puolia on kyllä se, että ulkoilemaan pääsee silloin parhaina keskipäivän ja iltapäivän tunteina kun aurinko paistaa täydeltä terältä. :)
Äitiyslomalla näin ennen vauvan syntymää oon myös nukkunut pitkiä yöunia sekä ottanut päikkäreitä aina kun siltä tuntuu, neulonut paljon ja surruuttanut paljon myös ompelukoneella sekä saumurilla, nauttinut kotihommista, katsonut hyviä tv-sarjoja neulomisen lomassa, ulkoillut, shoppaillut, käynyt lounaalla ja kahvilassa keskustassa, kuvannut, lukenut blogeja, leiponut, ja tehnyt kaikkea sellaista mikä on tuntunut mukavalta - ottanut ikään kuin loman kannalta. :) Oon mennyt ja tehnyt paljon kodin ulkopuolella, mutta toisaalta nauttinut myös kotona pesimisestä ja rauhallisesta fiiliksestä. Joko muuten kyllästyttää että tämä blogi on mennyt viime aikoina lähinnä pelkäksi vauvahöpinäksi? Mun ajatukseni kun lähes pelkästään tämän kasvavan vatsan ympärillä tällä hetkellä pyörivät niin sitähän tämä on, mutta yritän jatkossakin mahduttaa sekaan silti muutakin sisältöä kuin vauvahöpinää. :)

Tänään sain vihdoin kuvailtua monta valmistunutta käsityötäkin, joten niitä ainakin tiedossa täällä blogissa lähipäivinä. :) Aurinkoista viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti