22. kesäkuuta 2016

Viikonloppu lukuina

Meidän viime viikonloppu näytti lukuina tältä:

♥ 2 asuntoautossa vietettyä yötä (Hyvin sujui vauvan kanssa!)

♥ kokonaisuudessaan reissussa 3 yötä

♥ 1 rengasrikko, tietysti asuntoautossa ja kotimatkalla sunnuntai-iltana, kun kello oli jo melkein yhdeksän.

♥ 2 avuliasta ohikulkijaa rengasrikon sattuessa, olisi päästy vauvan kanssa heille kotiinkin odottelemaan jos renkaan vaihdossa olisi kestänyt kauan. Ei onneksi kestänyt! Koko tapahtuma vähän säikäytti, mutta onneksi se sattui suoralla tiellä, poutasäällä ja kaupungin keskustassa, oli siis hiljainen vauhti eikä muutenkaan mitään hätänä.♥ 6 naisen voimin juhlitut yhdet polttarit. Onnistuin jopa olemaan mukana kuutisen tuntia, niin että kävin asuntoautolla pari kertaa välissä imettämässä - sujui siis tosi hyvin; vauva pysyi tyytyväisenä, mies ei tuskastunut eikä omakaan ikävä vauvaa kohtaan päässyt kasvamaan liian suureksi, ja silti pystyin osallistumaan polttareihin ihan kunnolla. Olin etukäteen ajatellut että vauvan ehdoilla tottakai mennään - olen mukana sen mitä pystyn. Olikin tosi kiva kun pystyin olemaan mukana niinkin paljon, näitä polttareita kun oli suunniteltu jo pitkältä keväästä, ja olin värkkäillyt niitä varten etukäteenkin monenlaista rekvisiittaa, kuten saatekirjeen ja diplomin. Ilman asuntoautoa en olis pystynytkään osallistumaan, mutta asuntoauto mahdollisti sen että mies ja vauva oli lähettyvillä, ja pystyin paikasta toiseen siirtymisten yhteydessä samalla myös ruokkimaan vauvan. :)♥ 1 erittäin huonosti nukuttu yö, jolloin vauva nukahti yöunille vasta kahden jälkeen, ja omaksi unisaldokseni tuli pari tuntia, herätyskellon soidessa seitsemältä ja vauvan syödessä välissä vielä pari kertaa.

♥ 1 tosi hyvin nukuttu yö, kun vauva nukkui putkeen melkein 8 tuntia. Pitkä päivä ja edellisen yön lyhyemmät yöunet verotti pientäkin, ja seuraava yö sitten posotettiinkin unta palloon sikeästi.

♥ 2 annosta suklaakakkua, toinen ravintolassa polttareissa ja toinen kylässä. Molemmat vaniljajäätelön kera, ihan täydellistä!

 ♥ 2 hodaria, jotka hain meille iltamyöhällä huoltoasemalta, ja jotka maistui kyllä niin hyviltä.

♥ Muutama pitkä katse oudoilta ihmisiltä polttareissa, kun porhallettiin ravintolaan syömään juoksutrikoissa. Meidän urheiluvermeet ei näyttäneet tarpeeksi oudoilta että meitä olis heti keksinyt polttariporukaksi, vaan näytettiin varmaan lähinnä tosi junteilta kun mentiin ravintolaan juoksutrikoissa ja tuulipuvuissa. ;)

♥ 10 minuutin nokoset patjalla raksalla, jossa oltiin auttelemassa viikonloppuna. Nukahdin Juliuksen viereen syötön jälkeen, ja kylläpä kymmenen minuuttia unta tekikin hyvää kiireisen viikonlopun keskellä.

♥ 11 läheistä ihmistä, joita tavattiin viikonlopun aikana. Lisäksi tutustuin polttareissa uusiin mukaviin tyyppeihin!

 suunnilleen 800 ajettua kilometriä

 Tosi monta liikenneympyrää. Tuntui että Seinäjoki on yhtä liikenneympyrää! ;)

♥ 3 pientä kullanmurua. Meidän oma, sekä kaksi veljen lasta, joita pääsi pusuttelemaan.


Sellaisia lukuja tuli nyt äkkiseltään mieleen. Lisäksi viikonloppuun mahtui lukemattomia hymyjä, paljon naurua, jonkinverran stressiä ja väsymystä sekä aika paljon jännitystä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti