31. heinäkuuta 2016

Morsiamen ja sulhasen sukat


Kerroinkin aiemmin, että tein heinäkuun hääparille osaksi häälahjaa kirjoneulevillasukat. Keskenään melkein samanlaiset, mutta käänteisin värein. Sukat suunnittelin itse, ja alunperin meinasin kirjailla noihin varren sydämiin vielä hääparin nimikirjaimet sekä hääpäivän, mutta lopulta päätin että yksinkertaisempi on tällä kertaa parempi. Näissä sukissa on niin paljon meneillään kuvioinnin ja värien suhteen jo muutenkin, joten simppelit punaiset sydämet oli mielestäni paremmat ilman kirjailua.

Kuvioon tuli eroavaisuuksia jalkaterän osaan siksi, että miehen sukilla on muutama kokonumero enemmän pituutta, mutta muuten sukkien kuvioinnit on keskenään samanlaiset. Morsiamelle valkoiset sukat ja sulhaselle tumman harmaat. :)

Morsiamen ja sulhasen sukat
Lanka: Novita 7 veljestä valkoinen, tumma harmaa ja kirkas punainen
Puikot: nro 3,5
Ohje: omasta päästä
Koot piti arvailla suurinpiirtein, mutta toivottavasti tuli käyttökelpoiset. Lahjaksi on aina riski tehdä, kun ikinä ei tiedä tuleeko koosta sopiva tai onko muuten mieluiset. Voi vaan toivoa. :)

14 kommenttia:

 1. Aivan superhienot sukat! Tosi kiva idea tuo värien päinvastaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Laura! :) Meinasin ensin tehdä sukista samanlaiset värienkin puolesta, mut sit ajattelin että ois ehkä vielä hauskempi kun värit ois päinvastoin, vastakohdathan täydentää toisiaan. ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Toivottavasti hääparikin tykkäsi. :)

   Poista
 3. On kyllä todella hienot! Olisin itsekin siskolle ja sen miehelle tehnyt hääsukat, jos olisin kerennyt ajoissa ajatella. 😊

  VastaaPoista
 4. Ihanat sukat! Itselläni on kirjoneuleen kanssa vielä vähän painimista, jotta saan siistiä jälkeä aikaiseksi (kuten näkyy: http://slaaldesign.blogspot.fi/2016/07/keltaisen-ja-harmaan-maaginen-yhdistelma.html). :'D Eikö tässäkin kuitenkin ole niin, että harjoitus tekee mestarin? Jos sulla on hyviä vinkkejä, kerro ihmeessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jälki paranee kyllä tekemällä! :) Voisin kyllä pohtia noita vinkkejä, ja tehdä niistä postaustakin jossain vaiheessa...? :)

   Poista
 5. Nää on ihanat 😍
  Onko sinulla mahdollisesti ohjetta tallella, haluaisin itse neuloa samanlaiset appivanhemmille 🤗

  VastaaPoista
 6. Ohjetta kaipailisin minäkin, aivan mahtavan hienot sukat on! 😍

  VastaaPoista
 7. Ohjetta minäkin kaipailisin näille aivan ihanille parisukille😍

  VastaaPoista
 8. Voisiko ohjeen ihaniin sukkiin saada? Ystäville haluaisin lahjaksi tehdä

  VastaaPoista