1. elokuuta 2016

Ainutlaatuinen

"Kaunis pieni ihminen
Sä olet ainutlaatuinen
Mitä vastaan tuleekaan,
toista sua ei milloinkaan."

Johanna Kurkela - Ainutlaatuinen

Hurjaa miten nopeasti aika kuluu, nämä kuvat ovat kuukauden takaa eli otettu pari päivää ennen pojan 3 kk päivää, ja nyt kuukautta myöhemmin meillä on jo paljon isomman näköinen ja oloinen tyyppi. Kaikki sanoi ennen vauvan syntymää, että aika tulee kulumaan nopeasti, mutta en uskonut että se kuluisi näin nopeasti! Se on yksi hujaus kun vauva on sellainen pieni tuhiseva ja nukkuva nyytti, nyt meillä on varsin eläväinen ja sosiaalinen vauva, joka hymyilee, nauraa, jokeltaa, kiljahtelee ja touhottaa, pitää kädestä lujasti kiinni, seuraa tarkasti katseellaan huoneen toiseltakin puolelta, kääntyy ketterästi mahalleen ja änkeää itseään väkisin istualleen sylissä. Tarkkaavainen ja hyväntuulinen poika, joka kyllä osaa kuitenkin ilmaista tahtonsakin varsin napakasti. Syntymäpaino on jo tuplattu, ja pituutta on tullut hurjat 15 senttiä lisää neljässä kuukaudessa, nyt siis mittaa löytyy jo 67 senttiä. Tukkakin senkuin kasvaa, ja sojottaa aina pystyssä. ;) Syntyessään tummatukkaisesta pojasta on tulossa vaalea, ja tukka myös kihartuu kosteana. Ihana oma persoonansa, johon tutustuminen on vasta alkutaipaleella. Ainutlaatuinen pieni rakas ihminen. <3


4 kommenttia:

 1. Vauva-aika on liian lyhyt. Viimeisen lapsen kohdalla pidin lujaa kiinni ja supatin korvaan: älä kulta kasva......mutta kasvoi vain.
  Nyt on meidän pojista pisin :) :)
  Kyllä teillä on niin ihanan suloinen vauva, nuo varpaatkin !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielelläni vähintään tuplaisin tämän vauva-ajan pituuden, että ehtisin nauttia ja ihastella tarpeeksi - vaikka ei sekään varmasti riittäisi. :) Liian lyhyt on vauva-aika joka tapauksessa, se on niin ainutlaatuista.

   Ja kiitos! Pienet varpaat on niin ihania. :) <3

   Poista
 2. Löytyipä täältä kivanoloinen blogi! :) Johanna Kurkelan ainutlaatuinen soi esikoisen ristiäisissä ja siitä on jo 5- vuotta aikaa. Kyllä aika vaan menee niin nopeasti, varsinkin tuo vauva-aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia Heidi! Aika kyllä hurahtaa hujauksessa, ja lasten kautta sen huomaa hyvin. Haikeaakin, mutta sellaista se on. :)

   Poista