29. kesäkuuta 2016

Ihanat imetyskorut

Yhteistyössä ByPinjaKuulin imetyskoruista ensimmäisen kerran aika varhain raskausaikana lueskellessani mahdollisista tarpeellisista tarvikkeista, mitä vauvavuonna saattaisi tarvita. Ensimmäinen ajatukseni silloin oli että mitä ihmettä, mikä ihmeen imetyskoru? Kuulosti oudolta ja siltä, että äideille myydään mitä vaan kun liitetään siihen ajatus vauvasta, äitiydestä tai imetyksestä. Mutta olinpa totaalisen väärässä! Raskauden edetessä luin lisää kaikenlaisia äitiysjuttuja, ja jossain vaiheessa törmäsin sitten jälleen imetyskoruihin - tällä kertaa suomalaisen ByPinjan koruihin, ja ihastuin korujen ulkonäköön. Sen jälkeen luin korujen ideasta lisää, ja ymmärsin mitä ovat imetyskorut, ja miksi ne ovat ihan loistojuttu. Imetyskoru sinänsä on vähän ehkä harhaanjohtava termi, koska ei nämä ole tarkoitettu pelkästään imettäville, vaan ylipäätään vauvan kanssa touhuaville; vauvaa sylissä pitäville tai vauvaa kantaville.

Vauvan synnyttyä oonkin saanut huomata, että vauva tykkää näprätä käsillään samalla kun syö. Meidän vauva ottaa syödessään kiinni joko mun kädestä, paidasta, kaulakorusta, rintaliivin olkaimesta tai hiuksista - mistä nyt sattuu saamaan. Hiukset oonkin alkanut oppimaan pitämään ponnarilla tai heittämään olan yli taakse, koska pikkunyrkistä niitä ei meinaa saada millään irti jos niihin ehditään tarttua. ;) Kaulakoruunkin poika on pari kertaa tarttunut niin lujalla otteella, että kotioloissa mun Kalevala Korut ja rihkamatkin pysyy lippaissaan, koska ne eivät ole tarkoitettu pienten käsien hypisteltäviksi tai nyittäviksi. ByPinjalta saamani imetyskoru puolestaan on turvallinen niin äidin kuin vauvankin kannalta - korut kun on valmistettu BPA- vapaista silikonihelmistä, kestävästä satiininarusta sekä lukosta, joka napsahtaa auki liian lujaa vedettäessä. Näiden korujen ideana onkin antaa pikkukäsille turvallista näperrettävää niin imetyksen, sylittelyn kuin kantamisenkin ajaksi, jotta äiti säästyy nipistelyltä ja hiuksista kiskomiselta. Koruja on myös turvallista pureskella, esimerkiksi silloin kun on tulossa hampaita.

Ja mikä parasta, nämä kauniit ja turvalliset korut ovat suomalaista käsityötä!


Meillä on myös kantoliina sekä kantoreppu, joten uskon että tästä korusta tulee olemaan apua niissäkin viihtymiselle, kun pikkukäsille on turvallista ja mielenkiintoista näprättävää käsien ulottuvilla. :) Ja nämä korut ovat niin kauniita, että tykkäisin käyttää tällaisia ilman vauvaakin! Olikin aikamoinen valinnanvaikeus, kun sain valita ByPinjan verkkokaupasta yhden korun itselleni, kauniita värejä ja yhdistelmiä kun löytyy vaikka kuinka paljon. Lopulta päädyin mustan, harmaan ja pastellisen vaaleanpunaisen yhdistelmään, kun ajattelin sen sopivan vähän kaikkien vaatteiden kanssa yhteen. Koko valikoimaa pääset tutkimaan täältä. Oululaisille samalla tiedoksi, että Oulussa ByPinjan koruja muuten myy myös uusi Noomi Store, joka löytyy uudesta kauppakeskus Valkeasta. :)

Ihana Pinja halusi tarjota teille lukijoilleni myös alennuskoodin koruihin ByPinjan omasta verkkokaupasta. Koodilla SWEET saatte -10 % alennusta 29.6.-6.7.2016, syöttämällä koodin ostoskoriin ennen kassalle menoa.

Kuvien koru saatu/ ByPinja

2 kommenttia:

  1. Multa löytyy Jellystonen stepping stone-kaulakoru ja se on ollut kätevä kyllä vielä taaperonkin kanssa liikkuessa. Purulelu ja viihdyke aina mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kätevää! Ja varmasti näistä koruista on iloa vuosiksi eteenpäin :)

      Poista