2. elokuuta 2016

Siirtyminen nykyaikaan


Ajattelin vihdoin hypätä kehityksen kelkkaan mukaan, ja avasin blogilleni facebook- sivun. :D

Multa on kyselty jo pitkään että miksei blogillani ole facebook-sivua, sillä aika monet seuraavat blogeja nykyisin facebookin kautta. Joskus aiemmin tällaiset blogien facebook-sivut miellettiin "fanisivuiksi" ja siksi vierastin ajatusta itsekin enkä kokenut tarpeelliseksi tehdä sivuja omalle blogilleni. Mutta ajat ovat muuttuneet ja nykyisin se on yksi kätevimpiä tapoja blogien seuraamiseen. Välillä myös eteen tulee juttuja jotka olisi kiva jakaa, mutta joista ei ole ainesta blogipostaukseksi asti - näitä juttuja tulen varmasti jatkossa jakamaan blogini facebook-sivulla. :)

Jos haluatte seurata blogipäivityksiäni tai muita juttujani facebookin kautta, niin käykäähän liittymässä seuraajiksi täällä: https://www.facebook.com/sweetthingsblogi/ . Ajattelin järkätä jotain arvontaakin facebook- seuraajien kesken jossain vaiheessa syksyä, jos siis seuraajiksi liittyy muitakin kuin oma mies ja sisko. ;)

Tällä hetkellä blogin facebook- sivu näyttää vielä varsin tyhjältä; blogilla kun on historiaa jo vuodesta 2009 mutta facebook-sivulla elämää on ollut vasta muutaman blogipostauksen verran. En kuitenkaan päivitä facebookiin vanhoja blogipostauksia, mutta uudet postaukset tulevat jatkossa aina pävittymään myös sinne - ja ehkäpä teen vanhoista postauksista myös nostoja silloin tällöin. :)

Tervetuloa seurailemaan sitäkin kautta! :)

2 kommenttia:

  1. Mulla on facessa ns. tili ja käyn siellä päivittäin. Mutta tykkään silti lukea blogeja ja kirjoitan ittekin. Facessa en ole maistostanut omaa blogisivuani. Ajatuksena, ettei ne lue tai jaksa molempia seurata. Mulla on nimittäin niin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mullakin on oma henkilökohtainen tili myös facebookissa, ja nyt tein sitten blogille oman sivunsa. :) En aiemmin oo mainostanut itsekään facessa, ja tein blogille sivun vasta nyt vaikka multa on kyselty jo parin vuoden ajan että miksei blogillani ole facebook-sivuja. Jokaisella blogeja lukevalla on siihen omat kanavansa, jotkut tykkäävät seurata facebookin kautta ja ymmärrän sen kyllä. :) Varmaan jotkut eivät luekaan kuin pelkästään niitä blogin facebook-sivuja, mutta kukin tyylillään, kiva jos kaikille löytyy oma mieluinen tapa seurata. :)

      Poista