15. syyskuuta 2016

Pikkujäbän pipo & huivi






Ompelin Juliukselle kaksinkertaisesta joustocollegesta pipon, jonka viimeistelin nahkaisella "hand made"-merkillä. Samasta joustocollegesta syntyi myös pikkuinen huivi, jossa toisella puolella on fleece, ja takana nepparikiinnitys. Piposta tuli aika napakka, saan aika pian tehdä uuden vähän isommalla päänympäryksellä, sillä joustocollege ei joustakaan ihan yhtä paljon kuin trikoopipo josta otin mitat... Pipoon jäi myös vähän turhan paljon tyhjää päälaelle, joten seuraavasta versioista voisin tehdä vähän matalamman, vaikka onhan tuollainen hiippakin aika söpö. :) Ekaa kertaa myös kokeilin nepparin kiinnittämistä pihdeillä tuohon huiviin, ja sehän sujui niin hyvin että uskallan kohta testata bodynkin tekemistä... :)

Kangas on Metsolan joustocollegea, josta oon itselleni tehnyt aiemmin itselleni pipon, pannan sekä tunikan, jota en näköjään ole koskaan kuvannut blogiin vaikka se on mun ihan lempparini. Tää kangaskin on mun suosikkejani, vaikka pesuissa värit haaleneekin.

Aika söpö setti, vaikka kaikkihan näin minikoossa ja vielä söpöllä mallilla esiteltynä näyttää söpöiltä. :)

17 kommenttia:

  1. Vau, tuo pipo on erityisen ihana!

    VastaaPoista
  2. No on söpö setti ja söpö vauva. Ihanat kankaat ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) <3 Joo tuo kangas on ihanaa, harmi että sitä on mulla jäljellä enää pieniä paloja... täytyy käyttää tarkasti. :)

      Poista
  3. Siis vau! Ihanat! Voi vitsit kun itsekkin osais ton ompelutaidon :)http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Hei tällaisista helpoista jutuista on hyvä aloittaa jos haluaa opetella, pipon esimerkiksi ompelee tosi nopsaa eikä ole vaikeaa. :)

      Poista
  4. Oi! Onpa ihanat <3 Saakohan tuota kangasta vielä? Itsellä pantavalikoima huono ja sit ku alat niitä ostamaan hyvä että löytää yhden. Seuraavana syksynä sitä ainoatakaan löydy. Lisäksi ne on aina täysmustia kun itse tykkään että saa siinä olla jotain kuviotakin.

    https://matkallahuipp.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti! :) En valitettavasti tiedä saako tätä kangasta enää, tämä mun on ostettu pari vuotta sitten. Kannattaa ottaa yhteyttä Metsolaan ja kysyä. :) Tää on kyllä ihana kangas, tykkään tosi paljon tuosta kuviosta!

      Poista
  5. Ihanat!! Niin on myös blogisi, ihan uus tuttavuus mulle. Täällä täytyy käydä toistekin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paulina! :) Ja kiva kuulla, tervetuloa vaan!

      Poista
  6. Ihanat! Mistä olet löytänyt tuollaisia merkkejä? Oon kollannut paikalliset käsityöliikkeet läpi eikä missään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tilasin täältä: http://www.pompula.fi/product/26/handmade-merkki-nahkajaljitelma-2kpl Valitettavasti kaikki saamani merkit ei olleet ihan priimaa, vaan huonosti leikattuja joten aion reklamoida niistä. Muuten merkit oli oikein ihania ja toimitus nopea. :)

      Poista
  7. Kauniit pipo ja huivi. Sopii hyvin suloisen pojan ylle.

    VastaaPoista