17. lokakuuta 2016

Oravia ja kässämessut


Viime päivinä mä oon...- Käynyt Oulun Kädentaitomessuilla. Oli ehkä virhe ottaa vauva mukaan vaunuissa, kun vaunujen kanssa oli sitten aika ahdasta poukkoilla siellä sisällä messuilla. Yritin olla työntämättä rattaita kenenkään varpaille, mutta sain silti aika äkäisiäkin katseita joista oli luettavissa että pakkoko tänne on vaunujen kanssa tulla. :D Kävi kyllä mielessä et oisin ottanut vauvan kannettavaksi manducaan, mut päädyin sit kuitenkin rattaisiin - virhe. Note to self: ensi vuonna joko lapsi mukaan kantovälineessä tai vielä parempi idea jos jättäisi lapsen vaikka isänsä kanssa kotiin. Aika nopsaksi jäi siis mun messukierros kun ei vaan riittänyt hermot siellä tungoksessa, mutta sain silti kaiken mitä halusinkin; läjän PaaPiin kankaita. :) Mietin kyllä et mulla taitaa olla jo perinne et käsityömessuilla on mukana vauva ja vaunut, nimittäin oon ollut messuilla varmaan neljä kertaa joista vain yhden kerran oon ollut yksin, muilla kerroilla mulla on ollut mukana ystävä pienen vauvan ja vaunujen kanssa, ja nyt sit oli oma vauva sekä vaunut. :D

- Kutonut Muita Ihania syyssukkia jämälangoista. Oon pari päivää jäljessä, mutta ajattelin tänään kiriä kiinni. :) Jos ette tiedä mistä näissä sukissa on kyse niin kurkatkaa tänne. Päivittäin tulee siis pätkä ohjetta, ja sukkia kudotaan yhdessä - sokkona kun lopputulosta ei tiedetä. :)

- Käynyt Stockan Hulluilla päivillä, mutta en ostanut oikeastaan mitään. Tai ostin - kahvipapuja ja munkin. :D
 
- Nähnyt oravia. Mietinkin jo että pitääkö olla huolissaan, kun niitä näkee saman päivän aikana monessa sellaisessa paikassa johon ne ei kuulu - että onko silmissä tai päässä vikaa kun näkee vaan oravia. :D Oltiin nimittäin kauppakeskus Valkeassa kahvilassa, ja nähtiin siellä käytävällä juokseva orava, ja tuntia myöhemmin oltiin parin kilsan päässä Prismassa - jossa myös juoksi sisällä orava. Sit luin facebookista että aiemmin aamulla Oulun Stockallakin oli ollut sisällä orava. :D Mikähän ihme noihin oraviin oli yhtäkkiä mennyt?

- Esipessyt kankaita, ja ommellut. Nyt on hirveä ompeluhinku päällä, tekis mieli ommella vaikka mitä - kun vaan ehtis. Kankaita ja ideoita olis kyllä, nyt tarvis vaan vähän ompeluaikaa. :)

- Keittänyt kahvit yllätysvieraille. Saatiin lauantai-iltana puhelu että ollaanko kotona, Tampereella asuvat ystävät oli ihan huudeilla ja olisivat tulossa pistäytymään. Puhelun kilahtaessa mulla oli ompeluhommat todella levällään pitkin olohuonetta, mut niin vain puolta tuntia myöhemmin koti oli siisti kun vieraat tuli. :D Kiva oli saada kylään vieraita, joita ollaan yritetty houkutella tänne kylään jo kolme vuotta.

Tämä blogi muuten täytti just taas vuosia, synttäriarvonta on tulossa blogiin tällä viikolla - pysykäähän kuulolla! :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkkauksesta sukkien joulukalenterineulomiseen( ihan liika pitkä sana). Sukkien varsi näyttää niin kivalta, että tulen mukaan neulomaan jossain vaiheessa. Ehkä vasta kun toisilla on jo valmiina. Pitäisi ensin saada lapsenlapsen sydänsukat valmiiksi. Muunneltu malli Novitan syyslehdestä.
  Mukavaa päivää sinne Oulun seudulle täältä etelästä meren rannalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehtiihän noita neulomaan jälkikäteenkin. :) Mukavaa päivää sinullekin!

   Poista
 2. Mut se on kyllä ihan totta että vaunut ei vaan sovi tommosiin ahtaisiin tunkupaikkoihin, monella oliki vauvat rintarepussa. Arvosana messuista? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinhän se on, mutta oli siellä aika moni muukin vaunujen tai rattaiden kanssa että en sentään ollut ainoa joka niiden kanssa oli lähtenyt. :) Kyllä mä joka vuosi vähän petyn Oulun käsityömessuihin, ne on kuitenkin niin pienet verrattuna monen muun kaupungin käsityömessuihin - niin paljon puuttuu mielenkiintoisia yrittäjiä joukosta, että arvosanaksi antaisin ehkä 7-8, kivat mutta eivät niin runsaat tai mielenkiintoiset kuin voisivat olla. :)

   Poista