16. marraskuuta 2016

Isänpäivälahjat parhaalle isille sekä papoille

Painettiin Juliuksen kanssa isille ja papoille isänpäivälahjaksi paidat Juliuksen jalanjäljistä. Osa jalanjäljistä onnistui hyvin ja osasta tuli aika vauhdikkaita, kun pieni jalka innostui potkimaan, mutta ei se haittaa. :D Jalanjälkien painaminen onnistui kuitenkin yli omien odotusteni, lopputulos kun ois aivan hyvin voinut olla myös se että paidoissa ois ollut vaan maalia siellä täällä. Meni sitä maalia myös mun farkuille, mutta ne onneks puhdistui pesussa kun sitä väriä en luonnollisestikaan silittänyt kiinni kuten näille paidoille tein. Jalanjälkien lisäksi kirjoittelin paitoihin tekstit vapaalla kädellä kangastusseilla.

Paidat tuntui olevan kaikille mieluinen lahja. :) Papoille ostettiin paitojen kylkiäisiksi vielä rasiat vihreitä kuulia, jotka sattuu olemaan molempien pappojen suosikkeja.

Juliuksen isälle eli miehelleni hankittiin lisäksi kaunis ja hauska jääkaappimagneetti tekstillä, tämä on kooltaan postikortin kokoinen ja musta tosi ihana. :) Lisäksi ostin vielä t-paidan, jossa selässä on autorata; tarkoitus on siis että isi voi töiden jälkeen samaan aikaan sekä maata lattialla levähtämässä että leikkiä pojan kanssa, kun poika ajelee pikkuautolla paidan autorataa. Ihana idea ja kaunis toteutus! Ja koska meillä ei ollut vielä yhtään pikkuautoa, ostin paidan kanssa samaan pakettiin vielä pikkuauton, enkä mitä hyvänsä pikkuautoa vaan Lamborghinin. :DSeuraavina vuosina Julius saa huolehtia isänpäiväkorttien askartelusta itse, mutta tänä vuonna minä autoin. Pikainen ja simppeli kortti syntyi vapaalla kädellä ja tusseilla samaan tyyliin paidan kanssa. :)

Juliuksella on kyllä hyvät miehenmallit elämään, kun on sekä maailman paras isi että maailman parhaat kaksi pappaa. <3

Sellaisia isänpäivälahjoja meillä, mitäs te hankitte omille iseillenne tai lastenne isille lahjaksi? :)

4 kommenttia:

 1. Ihania lahjoja ja kortteja! <3
  Me tehtiin itse tuollainen (ei kyllä noin tyylikäs) autoratapaita isälle, kun poika tykkää muutenkin autoilla ajella selän päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kuulostaapa kivalta että teitte tuontyylisen itse, tuli varmasti ihana! :)

   Poista
 2. Mistä tuo autoratapaita on ostettu?

  -Katja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on MinäIte -sisustuskuvat -nimiseltä facebooksivulta ostettu. :)

   Poista