3. tammikuuta 2017

Joulupaketeista


Lupailin aiemmin tekeväni joululahjapostauksen, joten tässäpä vähän kuvamuodossa saamiani lahjoja. Kaikkia en kuvannut, eikä nämä ole myöskään missään parhausjärjestyksessä. Tänäkin vuonna olivat läheiset muistaneet mua ja meitä yltäkylläisesti joululahjoin. Aivan ihania juttuja, niin mietittyjä ja nappiin osuneita, muun maussa tällaisia paljastui kauniiden kääreiden alta:







Mies yllätti mulle hankkimallaan Marja Kurjen unelmanpehmeällä merinovillaisella kaulahuivilla. Todella upea ja lämmin huivi klassisella värityksellä, nappiin meni vaikka en tosiaan osannut tällaista odottaa! Oon ennenkin kertonut että mun mies osaa ostaa mulle tosi osuvia ja ihania lahjoja - niin nytkin. :) Olisin ennemminkin luullut että mies pitäisi mua hulluna jos hankkisin noin kalliin huivin, mutta sehän menikin hankkimaan sen mulle itse. :D Onhan tämä ajaton ja taatusti pitkäikäinen, eikä varmaan löydy mun kaapista lämpimämpää huivia kunnon pakkasille. Nyt vaan täytyy raaskia käyttää tuota aarretta, eikä hillota sitä huivihyllyllä. :) Sanoinko jo että se on aivan ihana?! Ja niin on mieskin. ;)

Sain myös konvehteja, lahjakortit hierontaan ja suklaiseen hemmotteluhoitoon, hemmottelukorin täynnä herkkuja yhdessä miehen kanssa, ihania Nicolas Vahén tuotteita keittiöön ja läjän ihanaa luettavaa! Klompelompe ja Samasta padasta olivat molemmat kirjoja joita oon hypistellytkin kaupassa ja haaveillut omaksi hankkimisesta, joten oli ihana yllätys että ne löytyivät lahjapaketeista!
Kinsellat puolestaan uppoaa mulle aina, ne on mukavan kevyttä ja hauskaa luettavaa. Pääskysaaren ja Kuustosen kirjakin on tosi mielenkiintoinen, ja Meidän perhe- lehdet odottaa tuossa olohuoneen pöydällä että ehdin alkaa perehtyä. :)

Uusi sähkövatkainkin saatiin ja se tuli tosi tarpeeseen, ei jää leivontahommat kesken jos vanha kone hyytyisi - se kun on koko syksyn jo näyttänyt merkkejä siitä että aikoo sanoa sopimuksen irti. Kirjoittelen tätä myös äidin kutomat ihanat huopatossut jaloissa ja lämmin neuleponcho harteilla, joten ahkeraan käyttöön on päässeet jo joululahjat. :)

Juliuksen paketeista paljastui toinen toistaan ihanampia vaatteita. Saatiin pojalle ihana uusi talvihaalari, tosi kaunis neulepusero ja bodyja, paitoja sekä housuja seuraavissa koissa. Kaikki just sellaisia joita olisin itsekin valinnut. :) Ja onneksi reilussa koossa, sillä kasvunvarahan ei haittaa mitään.

Kirjoja hankittiin itsekin Juliukselle, koska lukeminen on hyvä harrastus jonka haluan ehdottomasti pojalle opettaa. Luen pojalle nyt jo kirjoja, ja poika tykkää itsekin selailla ja katsella kirjoja. Musiikkikirjat on myös ihan hittejä, ja aiemmin vauvalahjaksi saatua yhtä musiikkikirjaa on kuunneltu ja laulettu niin paljon että hankin itse tuon Disney-kirjan jouluksi, ja saatiin lahjaksi vielä tuutulaulukirjakin. Näissä on tosi kauniit sävelmät, ja hyvin valitut kappaleet. Julius nauttii musiikista ja muskarista, joten lauletaan ja tanssitaan kotonakin paljon - ja kyllä nämä musiikkikirjat on monta automatkaakin pelastaneet. :D

Lelujakin tottakai Juliuksen paketeista löytyi, ja kiva niin sillä ei pojalla paljon vielä leluja ollutkaan. Me itse ostettiin pojalle myös oma kaukosäädin. :D Koska kaukosäädin on jo monta kuukautta ollut se ykkös kiinnostuksen kohde - no nyt on oma! Ja vieläpä tosi aidon näköinen, menee ihan täydestä.

Ihania, tarpeellisia juttuja siis löytyi meidän paketeista! :) Mitäs te saitte joululahjaksi?

4 kommenttia:

  1. Ihania lahjoja :) Mistä tuon kaukosäätimen ostitte nimimerkki vois olla täälläkin tarvetta tuommoiselle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se löytyi Prismasta! Hintaa oli jotain kympin verran. :) Tuo lisäksi puhuu numerot ym neljällä kielellä, se saattaa olla välillä vähän ärsyttävä ominaisuus, mutta onneksi virtanappi löytyy. :D

      Poista
  2. Ihania lahjoja tosiaan! Onko tuo kaukosäädin siis lelu? Me tarvitaan myös tuollainen! Vähänkö mahtava! Nuo saamasi kirjat on kyllä mahtavia myös, miulla on lainassa sekä tuo klompelompe että samasta padasta kirjastosta, mutta kelpais kyllä ihan pysyvästi omaan kirjahyllyynkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on lelu! :D Vaikka näyttää ihan aidolta. Taisi olla +1 v, mutta on uskallettu meidän pojalle se jo antaa - on kyllä ihan mahtava. :D

      Voi Klompelompe on aivan ihana! <3 Mä en tiedä minkä ohjene mukaan tekisin ekana, kun se on niin täynnä aivan ihania malleja. Taatusti tuun tekemään tuosta kirjasta niin monia ohjeita että ihanaa kun on se omana. Samoin tuo Samasta padasta on ihan huippu kirja!

      Poista