22. tammikuuta 2017

Keltaista ja harmaata
Neuloin Adventtisukat keväisemmissä väreissä; hunajankeltaista ja harmaata valkoisella pohjalla - toimii minusta näinkin! :) Ihan eri näköiset sukat tulee tällaisella yhdistelmällä. En tiedä vielä kenen jalkoja nämä tulevat lämmittämään, mutta eiköhän näille käyttäjä löydy. :)Malli: Oma, Adventtisukat jotka neulottiin joulukuussa 2016 yhteisneulontana neljässä pätkässä (Ohje löytyy tunnisteen Adventtisukat- alta)
Lanka: Novita 7 veljestä ja Novita Duo. Pohjavärinä kirkas valkoinen seiskaveikka, kuvioväreinä vaalean harmaa Duo sekä hunajankeltainen seiskaveikka
Puikot: 3,5 metalliset KnitPro Zingit

Seuraavat Adventtisukat ajattelin tehdä niin, että teen pelkästään varteen kuviota ja jalkaterän jätän yksiväriseksi. Varren kuviointi on nimittäin mielestäni riittävän näyttävä yksinäänkin. :)

12 kommenttia:

 1. Voi miten raikkaat värit! Tää on niin ihana malli, pitää tehdä toisetkin. Mun ekat, pelkistetyt adventtisukat löytyy täältä: https://lempipaivanitanaan.blogspot.fi/2017/01/vuoden-ekat-villasukat.html

  Kivoja talvipäiviä ja aurinkoista kevään odotusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! :) Tosi kauniit nuo sun ekat, kävin heti kurkkaamassa. :)

   Ihanaa talvea sulle myös!

   Poista
 2. Todella ihanat sukat tuli noilla väreillä, mut mikä on toi siksak-kuvioinen peitto? Onko itse tehty? Onko siihen ohje jossain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Joo peitto on myös itse tehty, ja ohje on tekeillä! Tulee blogiin heti kun ehdin kirjoittaa ohjeen loppuun :)

   Poista
 3. Kauniit ja todella keväinen väri.
  T:Tytti

  VastaaPoista
 4. On niin ihana väriyhdistelmä, kauniit, mä tykkään.

  VastaaPoista
 5. WAU! On tosi ihana väriyhdistelmä. Tällaiset haluan, ei kun kutomaan...

  VastaaPoista
 6. Voi miten kauniit! Rakastan noita värejä :)
  -Anni / Needles and Roses-

  VastaaPoista