14. tammikuuta 2017

Muita ihania syyssukat

Mulla laahaa nyt osa postauksista ihan jälkijunassa, kun nämäkin syksyllä tehdyt syyssukat pääsi esittelyyn vasta nyt. Muistin kuukausi sitten että ai niin, nää on vielä kuvaamatta - ja kuvasin ne. Nyt muistin että ai niin, nää on silti edelleen postaamatta. :D Täytyis saada jossain vaiheessa tehtyä taas koostetta vuoden 2016 käsitöistä, mut sitä ennen täytyis varmaan saada ensin julkaistua ne kaikki. :D No, tammikuu vasta puolivälissä joten eiköhän tässä ehdi...



Muita ihania syyssukat 
Ohje: Täältä, neulottiin yhteisneulontana lokakuussa, pätkä ohjetta aina parin viikon ajan. Muuten tein sukkani ohjeen mukaan mutta jätin pois viimeisen kuvion ennen nilkkaa.
Langat: jämälankoja jotka sopi vahvuudeltaan kolmosen puikoille. Mulla oli Novitan nallea (vaalea harmaa, minttu sekä lila), jotain merinoa (tumma harmaa) ja jotain muuta villasekoitetta (valkoinen)
Puikot: nro 3,0 (KnitPro Karbonz hiilikuitupuikot)

Näissä sukissa uutta mulle oli yhdessä neulominen, en ollut aiemmin osallistunut näihin yhteisneulontoihin vaikka oon niitä mielenkiinnolla seurannutkin. Uutta mulle oli myös kolmella värillä kirjoneulominen yhtä aikaa, niitä kuvioita oli muutamia joissa neulottiin useammalla kuin kahdella värillä, ja kyllähän niissä kohdin vaan tahtoi sekä mennä langat solmuun että kiristää neulos. Onko tuohon mikään kikkakolmosia, vai paraneeko vaan harjoittelulla? 



Mies sanoi näitä sirkussukiksi, mutta musta niistä tuli ihanat! Onhan nää aika värikkäät ja näissä on paljon meneillään, mutta tykkään. Ja jämälangoista kun tein niin tuntui ihan kuin lankaa ei ois kulunut yhtään, edelleen on kaikkia jämiä jäljellä... :D


8 kommenttia:

  1. Upeat sukat! Tosi kauniit kuviot ja ihana väriharmonia :)

    VastaaPoista
  2. Kauniit värit. Hillityt mutta mielenkiintoa herättävät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vähän epäilin että miltä tuo kanervanvärinen tuolla seassa tulee näyttämään, mutta hyvinhän se sopi :)

      Poista
  3. Kauniit ja ihanat värit sukissa :)

    VastaaPoista
  4. Voi miten kauniit! Aivan ihanat värit <3
    -Anni/ Needles and Roses-

    VastaaPoista