21. huhtikuuta 2017

Hulluna raitaan


Yhteistyössä NOSH / Kankaat saatu




Tein aiemmin Noshin pippuricollegesta pojalle housut, joista tuli heti meidän suosikit. Nyt tein samalla kaavalla Noshilta saamistani kankaista housut päinvastaisin värein noihin aiempiin nähden, eli resorit ja takatasku mustasta ja housut sitten mustavalkoraidallisesta. :) Kangas on siis pippuricollegea, johon oon materiaalina kyllä tykästynyt tosi paljon. Ryhdikästä ja pehmeää, eikä mene pesussa miksikään. Kaavana pöksyissä on Ottobren Streaky Legs (1/2015) koossa 80, ja hyvin on vielä kasvunvaraa Juliukselle. Takataskun piirsin itse, ja tein sen samasta resorista kuin lahkeensuutkin. :)




Paidan kangas on myös raidallista pippuricollegea (ja kauluksen sisäpuoli mustaa joustocollegea), ja kaavana puolestaan on PaaPiin kaavakirjan Varpu koossa 86. Jätin vaan mallista taskut pois, ja tein lyhyemmän helmaresorin. Tämä paita on Juliukselle vielä tosi reilu, ei pysty vielä ottamaan käyttöön, mutta ei se mitään. :) Varmaan syksymmällä on sitten sopiva.

Yhdessä näyttää aika levottomilta, mutta en ajatellutkaan yhtäaikaa näitä housuja ja paitaa pojalle pukea, vaikka kuvasinkin ne yhdessä. :) Tykkään kyllä raidoista, ne on aina raikkaita ja helppo yhdistellä sekä yksivärisiin että kuosillisiin vaatteisiin. Tää pippuricollege on niin ihanan leveää (n.240 cm) että tätä riittää vieläkin vaikka millä mitalla, vaikka samasta leveydestä on jo paita ja housut tehty, mitähän seuraavaksi...? :)

4 kommenttia:

  1. Minusta on kivan väriset, sopii hyvin myös lapselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itsekin tykkään :) Ja mustavalkoinen sopii aina!

      Poista
  2. Mulla tuli tuosta ekasta kuvasta mieleen vankikarkuri 😉
    Nuo housut on kyllä hyvänmalliset. Paitaki näyttää hyvältä, vois itekki kokeilla tuota kaavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin tuli mullekin! :D Mä miehellekin sanoin että jos näitä pitäis yhdessä niin nämä ois vankikarkurin puku. :D

      Tuo housujen kaava on noussut kyllä lemppariksi, mukavan rento malli. :) Ja paitakin vaikuttaa hyvältä, vaikka vielä onkin kooltaan meidän pojalle iso.

      Poista