18. huhtikuuta 2017

Pikkutrulleja ja nuotiomakkaraaMeidän pääsiäinen sujui mukavasti; oltiin sekä kotona että pojan molemmissa mummuloissa. Ulkoiltiin, rentouduttiin, vietettiin aikaa perheiden kanssa, syötiin hyvin, herkuteltiin, paistettiin nuotiomakkarat ja tietysti myös vaahtokarkkeja, poltettiin pääsiäiskokko, niin ja puettiin Julius ekaa kertaa trulliksi ja käytiin virpomassa mummulan naapurissa. :D Meillä kotona Oulussa virvotaan jo palmusunnuntaina, mutta Keski-Pohjanmaalla trullit kiertää perinteisesti lankalauantaina, joten me mentiin nyt oman lapsuutemme perinteen mukaan ja Julius trullitteli lankalauantaina.


Mulla olis ollut supersöpöjä kuvia Juliuksesta ja serkuista lähdössä virpomaan, mutta en viitsi muiden lasten kuvia blogiin laittaa. Käytiin siis Juliuksen kanssa mummulan naapureissa virpomassa kahden Juliuksen pienen serkun kanssa, koska perinteet on hauskoja - vaikka Julius nyt ei hommasta vielä itse mitään ymmärtänytkään eikä saanut kyllä suklaitaankaan itse syödä kuin pikkuruiset maistiaiset. :D Tuli muuten pikkuisen muikea ilme suklaamaistiaisesta, ja suu maiskutti pitkään. :D


Pääsiäispöytään tekemässäni kakussa oli yksi kynttilä, sillä juhlittiin samalla vielä Juliuksen synttäreitä pojan toisten kummien kanssa. Kakussa oli suklaapohja, ja väleissä suklaatäytettä sekä minttusuklaatäytettä tällä ohjeella. Kakun päällystin minttusuklaatäytteellä sekä suklaaganachella.

Oli kyllä tosi kiva pääsiäinen, ja pyhät tuntui pitkiltä - ehdittiin vaikka mitä tuossa muutamassa päivässä.

Mites teidän pääsiäinen sujui?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti