18. maaliskuuta 2018

Akut ladattu
Olipahan hauska viikonloppu! Rakkaita ihmisiä, ulkoilua, herkuttelua, touhua ja löhöilyä sopivassa suhteessa. Saatiin vieraita käymään ja kyläiltiin itse, oltiin pulkkamäessä, pyörähdettiin kaupoilla (sain vihdoin tilattua uudet silmälasit, edelliset olikin jo 5-6 vuotta vanhat, joten onpahan kiva saada pitkästä aikaa uudet!), laitettiin hyvää ruokaa, herkuteltiin leivonnaisilla, rakennettiin tosi paljon legoilla - sillä se on meidän pikkumiehen uutta lempipuuhaa, ja nukuttiin hyvin. Ihanaa oikeasti sanoa nukkuneensa hyvin, sen verran pitkään on menty huonoilla yöunilla, että arvostan nyt tosi korkealle sitä että meillä vaihteeksi nukutaan oikeasti hyvin. Tällaisen viikonlopun jälkeen hymy on huulilla, ja on oikeasti rentoutunut olo viikonlopun jäljiltä. Ihan eri tavalla virtaa lähteä uuteen viikkoon kuin vaikkapa viikko sitten, jolloin olin juuri toipumassa rajusta vatsataudista...

Nyt on akut ladattu täyteen, tervetuloa uusi viikko. :)Mites teidän viikonloppu sujui? :) Aurinkoista alkavaa viikkoa teille kaikille!


6 kommenttia:

 1. Synttärikahvittelun, vieraiden, geokätköilyn ja olla möllöttelyn merkeissä on mennyt. :) Mukava on täälläkin lähteä uuteen viikkoon! Huomenna on myös kampaaja, ja silmälaseja odottelen tilauksesta itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa kivalta sunkin viikonloppusi! :) Mäkin odotan että pääsen kampaajalle, vielä viikko täytyisi sinnitellä aikaa odottaessa... :D

   Poista
 2. Flunssan merkeissä,tänään kuitenkin jo paremmassa vedossa.Meille laitettiin uudet silikoonit kylppärin lattiaan.Pääsiäistä odotan kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paranemisia sulle! Pääsiäistä odotan jo itsekin, ihan kohtahan se onkin :)

   Poista
 3. Mukavaa aloittaa uusi viikko ladatulla akulla.
  Meillä oli hiljainen viikonloppu, tosin kuuntelin isännän yskimistä.
  Aika ei tullut yhtään pitkäksi, pientä tekemistä ....yhtäsuntoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mukavaa lähteä uuteen viikkoon ladatuin akuin :) Mullakaan ei tule kyllä koskaan aika pitkäksi, tekemistä löytyy koko ajan. :)

   Poista