6. maaliskuuta 2018

Viikon plussia ja miinuksia

+  Täytin viime perjantaina 30. En tiedä onko se plussa vai miinus, mutta ei minulla ole mitään ikäkriisiä vaan tämä ikä tuntuu tosi hyvältä juuri nyt. Joten kai se on plussa. :) Ja syy juhlaan on aina plussa!

+ Upeat synttärikukat jotka ilahduttaa edelleen maljakossa

+ Viikonloppureissu perheen kesken Tampereelle oli tosi kiva. Syötiin hyvin, nukuttiin hyvin, ja vietettiin aikaa keskenämme ilman kotiaskareita - teki tosi hyvää ja meillä oli tosi hauskaa. :)

+ Hyvinnukutut yöt. Ei varmaan kannattaisi taaperon äitinä mennä sanomaan tätä ääneen ettei asia käänny päälaelleen, mutta meillä on nyt vihdoin nukuttu hyvin jo parin kuukauden ajan. Ja on muuten ihan eri asia nukkua yönsä vain parilla herätyksellä kymmenen tai kahdenkymmenen herätyksen sijaan, puhumattamaan monen tunnin valvomisesta keskellä yötä.

+ On hauska seurata tuon pian kaksi vuotta täyttävän pojan touhuja ja oivalluksia. Joka viikko ja joka päivä hän oppii ja oivaltaa uusia asioita, oppii uusia sanoja ja yllättää tiedoillaan ja taidoillaan.

+ Ihanat aurinkoiset ilmat! Joo, pakkasta on parikymmentä astetta ja tuuli on hyytävä, mutta aurinko tekee niin paljon. Ja miten mahtavaa on, että parhaimmillaan aurinko paistaa jo aamulla työmatkalla, ja valoisaa riittää vielä työpäivän jälkeenkin.

- Myöhässä ollut VR. Puolitoista tuntia viivästystä sunnuntaiseen kotimatkaan ei ehkä ollut hauskin viikonloppuloman lopetus.

- Ajanpuute. Miten en ehdi nykyään enää mitään? En ole pitkään aikaan ehtinyt neulomaan tai ompelemaan, en ole ehtinyt bloggaamaan enkä kahvittelemaan ystävien kanssa. Mihin nämä päivät vierii?

- En ole ehtinyt leipomaan itselleni ollenkaan synttärikakkua, vaikka suunnitelmissa oli leipoa joku hieno kolmekymppiskakku. No, ehtiihän sen vielä! Onhan tässä pitkästi päiviä ennenkuin täytän 31... :D


7 kommenttia:

 1. Ihanat kukat! :) Ja paljon onnea! <3

  VastaaPoista
 2. Hurmaavat inkaliljat ja neilikat <3 Paljon onnea! :)

  VastaaPoista
 3. Mistä nuin ihania kukkia löytyy? Onnea pyöreistä vuosista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, sain ne lahjaksi! Oli kyllä aivan superihanat :) Kiitos!

   Poista
 4. Myöhästyneet onnittelut! ^_^

  VastaaPoista
 5. Onnea kolmekymppiselle! Miekin täytin pari viikkoa sitten, ja heti löysin päästä ekan harmaan hiuksen seuraavavana päivänä, iiks :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja samoin sulle Emma! :) Voi apua, nytkö niitä voi jo alkaa löytyä :O Ajattelin että joskus sit seuraavalla vuosikymmenellä vasta!

   Poista