6. huhtikuuta 2018

Kangaspino


Kesävaatteita varten ostetut kankaat odottaa pinossa, että ehtisin niiden pariin. Ehkä vihdoin tänä viikonloppuna?

Poikakin on hujahtanut pituutta niin, että uusille vaatteille olisi oikeasti tarvetta. Koko edellinen kuukausikin meni niin kovassa kiireessä, että ompeluajasta sai vain haaveilla. Oli kyllä paljon kivaakin kiirettä; yökylävieraita ja muuten vain vierailijoita, mutta lisäksi oli kyllä lukuisia sellaisiakin päiviä jotka vaihtaisin ilomielin pois. Meillä nimittäin sairastettiin parin viikon sisään kaksikin rajua vatsatautia, noroa se taisi olla kun veti niin heikkoon kuntoon ja oli niin rajua. Nyt toivonkin kaikki sormet ristissä, että meidän perhe pysyisi loppukevään terveenä, sillä oon kurkkuani myöten täynnä sairastamista. Kukapa sairastamisesta muutenkaan tykkäisi, mutta kun sairastaa itse kaksi rajua vatsatautia peräjälkeen ja siinä välissä hoitaa yhden kaksivuotiaan vatsatautisen kaikkine pyykkäämisineen ja siivoamisineen, niin oli kyllä puhti minulta pois.

Juliuskin täytti kaksi vuotta, mutta suunnitellut synttärit meni vähän mönkään tuon sairastelun takia. Täytyy leipoa ne suunnittelemani synttärikakut jossain vaiheessa myöhemmin - onneksi kaksivuotias ei vielä osaa odottaa synttäreiltään sen suurempia, joten ei pettynyt vaikka sairastelu pakottikin muuttamaan suunnitelmia. Ihan uskomatonta kyllä, että tuo pieni mies on jo kaksivuotias! Ihan vastahan se oli pieni tuhiseva nyytti jonka kannoin kotiin sairaalasta...

Mun viikonloppusuunnitelmiin kuuluu ompelemisen lisäksi rentoutumista, siivoamista sekä kahvittelua kauempana asuvan ystävän kanssa. Toivottavasti saadaan nauttia myös auringosta, jotta nuo lumikinokset alkaisi pikkuhiljaa madaltua. :) Mitäs te aiotte tehdä viikonloppuna?

6 kommenttia:

 1. Oijoi, ökä ei oo yhtään kiva vieras. Terveempää kevään jatkoa sinne ja mukavaa, rentouttavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavan kaunis kangaspino. Tota tautia on nyt paljon liikkeellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nämä kankaat on tosi ihania :) Ja tuntuu olevan paljon nyt liikkeellä mahatautia, valitettavasti - tätä tautia ei kylää kenellekään toivoisi.

   Poista
 3. Siun ihanissa kankaissa on jo selvästi kesän tuntua! Miekin haaveilen ompelusta tänä viikonloppuna, vaan taitaa jäädä muiden kiireiden jalkoihin, no jos edes vähän neuloa ehtis näin iltasella. Lapsiperheessä sairastaminen on kyllä harvinaisen tylsää hommaa, meillä meni kolme viikkoa yhden pienen flunssan kanssa, kun sen jokainen vuorollaan sairasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on jo aika kesäisiä nämä värit ja kuosit! :) Mullakin jäi valitettavasti ompelu viikonloppuna haaveilun asteelle, mutta muuten kyllä viikonloppuun mahtui monta mukavaa asiaa ja puuhaa. :) Ja voi ei, tuo on kamalaa kun lapsiperheessä voi mennä monta viikkoa vuorotellen sairastamiseen... :/

   Poista