27. huhtikuuta 2018

Viikon parhaita


Viikon paras tapahtuma


Oli Lapsimessut! Olin viime viikon lopulla Helsingissä Lapsimessuilla - tapahtumassa johon pääsystä haaveilin jo viime vuonna, mutta silloin se jäi vain haaveeksi. Kiertämään en messuja juuri ehtinyt (paitsi kymmenen minuutin pikaspurtin perjantain viime minuuteilla ihan lähiosastoille), mutta muuten nautin messuhulinoista sekä torstaina osastoa kasaten, että perjantaina koko päivän messuilla työskennellen. :) Minut saattoi nähdä siis Verson Puodin osastolla, ja vitsit että olikin mukavat messupäivät! Tykkään hulinasta ja siitä että tekemistä riittää, ja sitähän messuilla riitti. :) Oli mukavia kohtaamisia, hauskoja hetkiä ja huippu työporukka! Jalat ja selkä toki väsyi pitkiin jalkojen päällä oltuihin päiviin, ja siinä osansa on taatusti tällä kasvavalla vauvamahalla - mutta hyvin jaksoin, ja nautin joka hetkestä. :) Ensi vuonna sitten vauva reppuun ja messuilemaan. ;)
Viikon paras kosmetiikkalöytö

Sain testattavakseni* Yliopiston Apteekin uuden Kasvokuorinnan, ja tykkäsin kovasti! Olen kuorinut kasvoni tällä nyt kolme kertaa, ja tykästynyt kovasti. Pidin erityisesti siitä, että kuorivat rakeet ovat tosi pieniä - paljon pienempiä kuin aiemmin käyttämissäni kuorintavoiteissa, joten kuorinnan voimakkuutta voi helposti säätää sillä kuinka voimakkaasti hieroo. Tämä hajusteeton kuorinta sopii kaikille ihotyypeille, ja sen kuorivana ainesosana on ympäristöystävällinen piidioksidi. Voide sisältää manteli- ja ruusunmarjaöljyä sekä glyseriinia, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa, ja sen sisältämät koivumahla sekä kurpitsansiemenäöljy uudistavat ja napakoittavat ihoa. Mun kokemukseni mukaan iho jää kuulaan ja raikkaan näköiseksi ja tuntuiseksi kuorinnan jälkeen, tykkään kyllä tosi paljon. Tämä voide on Ecocert Cosmos Organic - sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, ja kehitetty sekä valmistettu Suomessa. Tämä jää kyllä varmasti mulla käyttöön, sillä hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan - hintaa kun putelilla on alta kymmenen euroa. :) 

Viikon paras herkku

Juliuksen toista syntymäpäivää kahviteltiin parin vieraan kanssa taas viime viikolla. Tällä kertaa kiireisen viikon ja arki-illan vuoksi mentiin synttärikakun kanssa hyvin simppelillä linjalla - ohut kakkupohja, itsetehtyä mansikkahilloa, kermavaahtoa ja suklaata - mutta makealta ja herkulliselta sekin maistui. Itse synttärisankarin mielestä parasta on kuitenkin kynttilän puhaltaminen sekä kermavaahto. ;) 
Viikon paras puuha


Onko se tämä kevät vai raskaus, vai mistä lie johtuu - mutta minua on taas puraissut sisustuskärpänen. Tekisi mieli kovasti tehdä pieniä sisustuksellisia muutoksia kotona; vähän uusia tekstiilejä, hyllyjä seinille ja muuta pienempää. Työn alla on myös vähän isompi sisustusmuutos, kun pojalle on tarkoitus kasata uusi sänky piakkoin - ja siirtää samalla poika nukkumaan omaan huoneeseensa. Sitä "omaa huonetta" ei myöskään vielä ole, vaan täytyy vähän miettiä ja järjestellä että saadaan työhuoneen toiminnot siinä määrin järkeviksi, että poika pääsee sinne nukkumaan uuteen sänkyynsä. :)

Mitäs teidän viikkoon on kuulunut? :)


*Tuote saatu testattavaksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti