23. huhtikuuta 2018

Pilvenreunalla ja Muita ihania


Arvostelukappale kirjasta saatu kustantajalta


Muita ihania - käsityökirja oli varmasti tämän vuoden eniten odottamani käsityökirja, ja sainkin sen kustantajalta postilaatikkooni heti kirjan ilmestyttyä. Muita ihania -blogista tutun Tiina Arposen kirja on hulvaton ja lempeä, kuten esittelyteksti lupaakin. Se on myös rento, värikäs, suloinen, kaunis, höpsö, pastellinen, iloinen, inspiroiva, leikkisä, vähän suurpiirteinen ja tosi tiinamainen! Juuri sellainen kuin osasin sen odottaa olevankin.

Kirjassa on ohjeita ompeluun, neulomiseen ja askarteluun; sopivassa suhteessa blogissa aiemminkin julkaistuja ohjeita sekä ihan uusia juttuja. Yksi kirjan parhaita puolia on visuaalisuus; tämä kirja on tosi kaunis ja hauskasti toteutettu. Jo pelkästä värien yhdistelystä ja kauniista kuvista inspiroituu. :)
Vielä en ole ehtinyt yhtään kirjan ohjetta toteuttaa, mutta sivuja olen kyllä selaillut useampaan otteeseen - ja monikin kirjan ohje tulee varmasti toteutettua jossain vaiheessa. Lasten Pilvenreunalla - neuletakki houkuttaisi ainakin tehdä pojalle syksyksi... jos vaan ehdin!

Tämä kirja on kyllä todellinen hyvänmielen kirja! :) Joko te olette tutustuneet kirjaan?

7 kommenttia:

 1. Onko kirjassa ideoita joita voisi toteuttaa lasten kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varsinaisesti, mutta riippuu toki lasten iästä. Vähän isompien lasten kanssa voisi varmasti yhdessä puuhailla jotain kirjan ompelu- ja askartelujuttuja varmasti! :)

   Poista
 2. Baby Woolista on kiva tehdä ja se tuntuu niin pehmoiselta.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kirjavinkistä! Vaikuttaa viehättävältä ja mukaansatempaavalta kirjalta.

  VastaaPoista
 4. Kirja näyttää riemukkaalta. Onko tässä ko.kirjassa se pilvenreunalla aikuisten koon neuletakin ohje?

  VastaaPoista