18. syyskuuta 2018

Pienen suuri päivä


Taisi tulla pidettyä juuri bloggaushistoriani pisin blogitauko, mutta syy sille oli mitä parhain - kaksi pientä poikaa ovat vieneet mun kaiken huomioni viime viikkoina. :D Mulla olis muutamia käsitöitä odottamassa bloggausta, monet leivonnaiset kuvattuna sekä roppakaupalla kuulumisia kerrottavana. Aloitetaan nyt kuitenkin lyhyillä kuulumisilla, sillä meidän juniorimme sai viime lauantaina nimen. Hänestä tuli Samuel. :)


Mulla on kastejuhlien kuvat vielä käymättä läpi, mutta tässä muutama puhelimella otettu kuva jotka on jo instagramissakin vilahtaneet. Teen vielä oman postauksensa kastejuhlista kunhan kuvat on käyty läpi. Ei oo kyllä ihan helppo nakki järjestää ristiäiset itse kotona, kun on vähän perfektionistin vikaa ja kotona todella touhukas taapero vauvan lisäksi. :D Joten kaikki liikenevä aika edellisinä viikkoina meni ristiäisvalmisteluihin. Ja mun kohdalla ristiäisvalmisteluihin sisältyy siis ikkunoiden pesu, väliovien ja seinien pesu, parin sisäseinän ja terassiaitojen maalaus, verhojen uusiminen koko kotiin, syyskukkien istutus ja niin edelleen - siis sen lisäksi että kotiin tehdään perussiivot ja leivotaan tarjolle seitsemän sorttia. :D Vähempikin taatusti riittäisi, mutta mulle juhla tulee siitä että kaikki on mietitty huolella ja koti on laitettu juhlakuntoon, ja onpahan nyt sitten ikkunat pesty ja suursiivot tehty tälle syksyä. Ihanat juhlat oli, ja tärkeintä tietysti että lähes kaikki kutsutut pääsivät meidän kanssa juhlimaan vauvamme ensimmäisiä isoja juhlia, hänen kastepäiväänsä. Itse kastejuhla meni tosi nopeasti, ja aina tällaisten juhlien jälkeen jää harmittamaan se ettei ehtinyt tarpeeksi jutella kaikkien vieraiden kanssa - mutta arvostan tosi korkealle sitä että vieraat tulivat pitkänkin matkan päästä. Vauvalla on ihana suku, monta rakastavaa syliä aina hänelle avoinna - toivon että niin Samuelista kuin Juliuksestakin kasvaa läheisiä sukulaistensa kanssa välissä olevista kilometreistä huolimatta.

Nimi pidettiin visusti salassa kasteeseen asti, ja se tulikin yllätyksenä kaikille. Kukaan vieraista ei ollut osannut arvata tätä nimeä etukäteen, mutta meidän mielestämme Juliuksen pikkuveli näytti ihan Samuelilta. Samuel Eino Tapio on pienen miehen koko nimi, ja kuten esikoisellakin niin Samuelinkin toinen ja kolmas nimi tulevat suvuista.


Yritän palailla bloginkin pariin vähän ahkerammin nyt, kun ristiäisetkin on takanapäin. Paljon olisi asiaa ja postattavaa, mutta aikaa vähän vähemmän... :D Eiköhän sitä aikaakin kuitenkin järjesty, edes pieni hetki silloin tällöin, sillä onhan omista harrastuksistakin tärkeää pitää edes jossain määrin kiinni myös ruuhkavuosien keskellä. Palataan siis! :)


4 kommenttia:

  1. Onpas ihana pikkuinen siellä kuvassa.Onneksi blogien pivitykset eivät niin ole päivän päälle.

    VastaaPoista
  2. Voi miten suloinen uusi pieni mies! Paljon onnea ja siunausta koko perheelle! <3

    VastaaPoista