30. lokakuuta 2019

Vaaleanpunaista unelmaa


Yhteistyössä By Laura Darth / Postauksen korut saatu

Nämä korut ovat jotain niin upeaa, että näiden ollessa käytössä katse hakeutuu vähän väliä ihastelemaan. Mulle tulee näistä ylväs ja kaunis olo, nämä on juuri sellaiset "prinsessa-korut" joista olen pikkutyttönä haaveillut. Samaan aikaan tosi näyttävät ja kuitenkin simppelit.

By Laura Darthilta saamani sormus ja kaulakoru ovat Mystic Garden- sarjaa, ja kivenä näissä on hempeän vaaleanpunainen ruusukvartsi.

Kaulakorussa on pitkä (85 cm) ketju, ja tuo pituus on juuri täydellinen. Arkikoruissa suosin juuri tuollaista pidempää mallia, ja olenkin päättänyt että otan tämän kaulakorun ihan arkikäyttöön - sillä se on liian upea ollakseen suurimman osan vuodesta korulippaassa lepäämässä. Minusta nämä korut ovatkin muotoilultaan sellaisia, että nämä sopivat sekä arkeen että juhlaan - näyttäviä mutta samaan aikaan yksinkertaisia.

Sormusta Mystic Garden sarjassa on saatavilla kolmella erikokoisella kivellä, ja tämä minun sormukseni on keskikokoinen. Ihastuin tähän keskikokoiseen kiveen, sillä se on samaan aikaan sekä kookas että siro. Tämä on muuten uskomattoman kevyt koostaan huolimatta, olin yllättynyt siitä miten sormus ei tunnu yhtään painavalta sormessa.
Kultaseppä Laura Darthilla on kyky suunnitella koruja, jotka ovat samaan aikaan tyylikkäitä ja nykyaikaisia, mutta samalla tosi ajattomia. Uskon, että nämä ovat niitä koruja jotka kulkevat matkassa läpi elämän, ja siirtyvät jossain vaiheessa seuraavalle sukupolvelle taas käyttöön. Kaikki korut Laura valmistaa käsityönä työhuoneellaan Helsingissä, ja suurin osa koruista valmistetaan tilauksesta jolloin tuotteiden toimitusaika on noin kolme viikkoa. Ekologiselta kannalta tämä on tosi hieno juttu, sillä jokainen valmistettu tuote päätyy käyttöön.

Laura Darth on muuten yksi kymmenestä finalistista Vuoden Kaunein Sormus 2019- kilpailussa
upealla Pretty in Pink- sormuksellaan. Äänestysaikaa on lokakuun loppuun, eli vielä ehtii antamaan äänensä. Äänestämään pääset täällä.


4 kommenttia: